----------------------------
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
yok
0 Rh (-)
YOK
yok
0 Rh (-)ehliyetim var ancak tarzdan ziyade,ankara yokuşlarına güvenemiyorum o yüzden gücü performansı ve fiyatı olarak hangisini tercih edebilirim kararsızım.

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)Öncelikle RR Foruma hoş geldiniz.
Deniz'in de dediği gibi seçeneklerinde tarz açısından farklı motosikletler var. Tarz konusunu belirlersen eğer, seçeneklerin de azalmış olacak. Ankara il teşkilatında bir arkadaşımız Regal 150 lik kullanıyor, yakından görmek, bilgi almak istersen, buluşmalarımızı bu platformdan takip ederek, bir buluşmamızda misafirimiz olabilirsin. Gönlündeki makinaya en kısa zamanda kavuşman dileğiyle.
OF COURSE, AIR FORCE
YOK
yok
0 Rh (-)İlgi ve alakanız için tekrardan teşekkür ediyorum zaten sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum ,ancak üstte ki mesaj da belirttiğim gibi
''tarzdan ziyade,ankara yokuşlarına güvenemiyorum o yüzden gücü performansı ve fiyatı olarak hangisini tercih edebilirim kararsızım.''

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)
YOK
yok
0 Rh (-)
YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
ANKARA GÖLBAŞI
AB Rh (+)O zaman net cevap RR 150 alacaksın. Hem fiyakalı hem güçlü. Ankara sokakalarında artçılı bile gezebilirsin hiç derdin olmaz. Satışı da kolay olur.
Tekerin düz bassın.
Brusvan7 (05.Ekim.2018), CELİL (05.Ekim.2018), cicada (08.Ekim.2018), kurt (06.Ekim.2018), newmoon06tr (05.Ekim.2018) Bunu beğendi.
HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
YOK
yok
0 Rh (-)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)