Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 10 Toplam 35 Sayfadan BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu
Toplam 345 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 100 arasi kadar sonuc gösteriliyor

endroad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemil Taşdemir
    Grafiker
     Rx3i EVO (Melek)
     Antalya
    Beğenmiş
    3,892
    Beğenilmiş
    567
    Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muğla dolaylarına özellikle Köyceğize tayin niyetim vardı. Ertelemek durumunda kaldım bir müddet. Bakarsınız en erken 2 sene sonrasına bi tayin ister oralara kapağı atarım. Nasip kısmet o zamana kadar Muğla teşkilatını kurarsınız inşallah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hocam tayin bu bir bakarsın Antalya çıkar
    CELİL (21.Nisan.2019), Eray Aksoy (21.Nisan.2019), erkopaşa (21.Nisan.2019), Mehmet A. (21.Nisan.2019), newmoon06tr (21.Nisan.2019), Raci06 (22.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    15,174
    Beğenilmiş
    5,370
    Alıntı endroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam tayin bu bir bakarsın Antalya çıkar
    Nasip kısmet diyelim daha en az 2 sene var.

Eray Aksoy (21.Nisan.2019), Mehmet A. (21.Nisan.2019), newmoon06tr (21.Nisan.2019), Raci06 (22.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Nasip kısmet diyelim daha en az 2 sene var.

Selamlar Erkan.Köyceğiz'i biliyormusun,gittin mi bilemiyorum ? Ama sana kendi fikrimi belirtmek isterim.
    Yoğun ve stresli şehir hayatından sıkılan insanlar bu hengame den kaçıp kurtuluşu sessiz,sakin ve huzurlu sahil kasabalarında almak istiyorlar.Lakin hesaba katılması gereken bazı konular göz ardı edilebiliyor maalesef.Köyceğiz çok güzel bir yer.Sessiz,sakin ama yazın sezon açıldığında da bir o kadar kalabalı ve canlıdır.Benim gitmekten çok keyif aldığım ve huzurlu bir haftasonu geçirdiğim yerdir.Lakin belirttiğim gibi haftasonu yeterli gelmekte.Çünkü bir çok imkandan mahrum olan küçücük bir yerleşim birimidir.Deniz için ya Köyceğiz gölünden tekneler ile yada 30-40 km araba ile gitmek gerek.İlk başlarda "Ne olacak arkadaş.O kadar mesafeden ne çıkar" deniyor.Ama insan oradaki yaşama ayak uydurdukça o mesafeler artık çok uzak,gitmesi ızdırap ve yük geliyor.Ben de ilk geldiğim zamanlar Manavgat ta her yere yürüyerek giderdim.Ankara da markete bile daha uzak mesafelerde gittiğimden dolayı Manavgat ın bir ucundan bir ucuna yürümesi bana ufacık bir gezinti gibi gelirdi.Ama insanoğlu olduğu ortama çabuk alışıyor belirttiğim gibi.Bir süre sonra o mesafeler bana sonsuz gelmeye başladı.İnan sana da aynısı olacaktır.Ayrıca yaşımız ne kadar istemesek de ilerliyor.Büyük bir Hastane nin yakınımızda olması,en ufak tetkik ve kontroller için 70-80 km. gitmesi yine bir süre sonra çok ciddi bir külfet oluyor.Devlet dairelerinin uzak olması yine aynı sıkıntıyı beraberinde getiriyor.Benim sana tavsiyem daha ziyade denizi yakın,sosyal ve devlet hizmetleri daha ulaşılabilir olan yerlere yönelmendir.En sevdiğim yer Kaş olmasına rağmen aynı sıkıntılar orada da mevcut.Bu yüzden tayin için başvurunu yapmadan önce bunları da mutlaka göz ardı etmemeni tavsiye ederim.Şaka değil ama Manavgat bu konuda on numara bir yerdir.Her tür imkan ayağının altında.Bir yanı deniz bir yanı yayla.Milyonlarca Turistin binlere Euro verip geldiği ve gözbebeği olan bir tatil cenneti.Sayamayacağım kadar güzellikleri,olanakları mevcut.Antalya ve Alanya nın ortasında yer alması konum olarak çok daha cazip hale getirmekte.Her yere ulaşması kolay olmakta.Açıkçası senin yerinde olsam Manavgat veya Marmaris gibi yerleri tercih ederdim.Marmaris yaşam olarak aşırı yüksek rakamları ile insanı zorlamakta.En içten şekilde sana Manavgat'ı tavsiye ederim.Elbette Köyceğiz seçeneğini belirlerken bazı şeyleri hesaplamış ve orayı mutlaka görmüşsündür.Ben sadece kendi bakış açımı anlatıp belki faydası olur diye yazdım.
    erkopaşa (21.Nisan.2019), Raci06 (22.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    15,174
    Beğenilmiş
    5,370
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar Erkan.Köyceğiz'i biliyormusun,gittin mi bilemiyorum ? Ama sana kendi fikrimi belirtmek isterim.
    Yoğun ve stresli şehir hayatından sıkılan insanlar bu hengame den kaçıp kurtuluşu sessiz,sakin ve huzurlu sahil kasabalarında almak istiyorlar.Lakin hesaba katılması gereken bazı konular göz ardı edilebiliyor maalesef.Köyceğiz çok güzel bir yer.Sessiz,sakin ama yazın sezon açıldığında da bir o kadar kalabalı ve canlıdır.Benim gitmekten çok keyif aldığım ve huzurlu bir haftasonu geçirdiğim yerdir.Lakin belirttiğim gibi haftasonu yeterli gelmekte.Çünkü bir çok imkandan mahrum olan küçücük bir yerleşim birimidir.Deniz için ya Köyceğiz gölünden tekneler ile yada 30-40 km araba ile gitmek gerek.İlk başlarda "Ne olacak arkadaş.O kadar mesafeden ne çıkar" deniyor.Ama insan oradaki yaşama ayak uydurdukça o mesafeler artık çok uzak,gitmesi ızdırap ve yük geliyor.Ben de ilk geldiğim zamanlar Manavgat ta her yere yürüyerek giderdim.Ankara da markete bile daha uzak mesafelerde gittiğimden dolayı Manavgat ın bir ucundan bir ucuna yürümesi bana ufacık bir gezinti gibi gelirdi.Ama insanoğlu olduğu ortama çabuk alışıyor belirttiğim gibi.Bir süre sonra o mesafeler bana sonsuz gelmeye başladı.İnan sana da aynısı olacaktır.Ayrıca yaşımız ne kadar istemesek de ilerliyor.Büyük bir Hastane nin yakınımızda olması,en ufak tetkik ve kontroller için 70-80 km. gitmesi yine bir süre sonra çok ciddi bir külfet oluyor.Devlet dairelerinin uzak olması yine aynı sıkıntıyı beraberinde getiriyor.Benim sana tavsiyem daha ziyade denizi yakın,sosyal ve devlet hizmetleri daha ulaşılabilir olan yerlere yönelmendir.En sevdiğim yer Kaş olmasına rağmen aynı sıkıntılar orada da mevcut.Bu yüzden tayin için başvurunu yapmadan önce bunları da mutlaka göz ardı etmemeni tavsiye ederim.Şaka değil ama Manavgat bu konuda on numara bir yerdir.Her tür imkan ayağının altında.Bir yanı deniz bir yanı yayla.Milyonlarca Turistin binlere Euro verip geldiği ve gözbebeği olan bir tatil cenneti.Sayamayacağım kadar güzellikleri,olanakları mevcut.Antalya ve Alanya nın ortasında yer alması konum olarak çok daha cazip hale getirmekte.Her yere ulaşması kolay olmakta.Açıkçası senin yerinde olsam Manavgat veya Marmaris gibi yerleri tercih ederdim.Marmaris yaşam olarak aşırı yüksek rakamları ile insanı zorlamakta.En içten şekilde sana Manavgat'ı tavsiye ederim.Elbette Köyceğiz seçeneğini belirlerken bazı şeyleri hesaplamış ve orayı mutlaka görmüşsündür.Ben sadece kendi bakış açımı anlatıp belki faydası olur diye yazdım.
    Uyarıların için çok teşekkür ederim Eray daha uzun bir süre var özellikle büyük kızımın üniversite olayı belirleyici olacak zaten Ankara’da bir okul olursa anca emeklilikte gelebiliriz
    Hayırlısı diyelim

Eray Aksoy (21.Nisan.2019), Raci06 (22.Nisan.2019) Bunu beğendi.

newmoon06tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali YENİAY
    R CMSGT.
     Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
     Ankara
    Beğenmiş
    23,653
    Beğenilmiş
    3,643
    Ankara'dan transfer haaaa. Eray sen Erkan hocamı unut, onun kızin üniversite işi Ankara olur. Manavgata tatile yada motofest e yada kuzu yemeye gelir Erkan.

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (22.Nisan.2019), Eray Aksoy (22.Nisan.2019), erkopaşa (22.Nisan.2019), Raci06 (22.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    OF COURSE, AIR FORCE

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    15,174
    Beğenilmiş
    5,370
    Alıntı newmoon06tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara'dan transfer haaaa. Eray sen Erkan hocamı unut, onun kızin üniversite işi Ankara olur. Manavgata tatile yada motofest e yada kuzu yemeye gelir Erkan.

Ali abi ben kızı kandırdım da hanımı kandıramıyorum şimdilik bakalım zaman neyi gösterecek
    Sevmiyorum Ankara’nın soğuk havasını sırf bu yüzden güneye kaçmak istiyorum hayırlısı bakalım.
    Muğla’ya selam olsun

CELİL (22.Nisan.2019), cicada (22.Nisan.2019), Eray Aksoy (22.Nisan.2019), newmoon06tr (22.Nisan.2019) Bunu beğendi.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Ali abi ben kızı kandırdım da hanımı kandıramıyorum şimdilik bakalım zaman neyi gösterecek
    Sevmiyorum Ankara’nın soğuk havasını sırf bu yüzden güneye kaçmak istiyorum hayırlısı bakalım.
    Muğla’ya selam olsun

Erkan hocam benim bir akraba Erzurum'da görev yapıyordu. Soğuktan bıktım dedi tayin istedi Nazilli'ye çıktı tayini.
    (- 45 C) soğuktan (+ 45C) sıcağa geçti. Şimdi evde çift klima ile yaşıyor.
    Erzurum'da soğuktan dışarı çıkamıyorduk, şimdi sıcaktan çıkamıyoruz diyor
    CELİL (22.Nisan.2019), Eray Aksoy (22.Nisan.2019), erkopaşa (22.Nisan.2019), newmoon06tr (22.Nisan.2019), Raci06 (22.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544

Estağfirullah Abi.Sizden adam ayartmak haddimize değil.Maksat arkadaşımıza bir yol göstermek,fikir sunmak

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (22.Nisan.2019), erkopaşa (22.Nisan.2019), newmoon06tr (22.Nisan.2019), Raci06 (22.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

newmoon06tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali YENİAY
    R CMSGT.
     Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
     Ankara
    Beğenmiş
    23,653
    Beğenilmiş
    3,643
    Estağfirullah Abi.Sizden adam ayartmak haddimize değil.Maksat arkadaşımıza bir yol göstermek,fikir sunmak

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sen kuzuyu ayarla, Erkan hocam gelip bir baksın, Manavgat nasıldır? Hayal ettiği gibi mıdır?

CELİL (22.Nisan.2019), Eray Aksoy (22.Nisan.2019), erkopaşa (22.Nisan.2019), Raci06 (22.Nisan.2019) Bunu beğendi.
    OF COURSE, AIR FORCE

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    15,174
    Beğenilmiş
    5,370
    Sen kuzuyu ayarla, Erkan hocam gelip bir baksın, Manavgat nasıldır? Hayal ettiği gibi mıdır?

Kuzu Önemli Ali Şefim bi bakmak lazım tabii ki artık Celil başkanım Antalya'ya geçerken bizide alır nasılsa depoları fulleyecekmiş
    CELİL (22.Nisan.2019), Eray Aksoy (22.Nisan.2019), newmoon06tr (22.Nisan.2019), Raci06 (22.Nisan.2019) Bunu beğendi.

Sayfa 10 Toplam 35 Sayfadan BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bu Konu için Etiketler