Hahahaaha , işte beklediğim hareketler bunlar.. Tabiiki bu hareketi moda editörlüğü yaptığım dönemde en acımasız eleştirileri yaptığım arkadaşlardan bekliyordum.. Ama Mehmet ten bekliyor muydum .. Asla..
Ben ki dün akşam evden çıkarken şöyle düşündüm.. Bugün kırmızı kazak giymeliyim peki neden ? Cevap basit ... Mehmet kardeşim mutlaka kıyafetinin bir yerine kırmızı ekleyecektir ,, şimdi bu kardeşimiz aramızda sırıtmasın , yalnız kalmasın , eleştiri oklarının hedefi olmasın dedim. Bende kırmızı svitimi giydim.
Buluşma yerinde bir baktım ki yanılmamışım, Mehmet A. (M. ALTUN) , yine yapacağını yapmış ve kafasına o cartlak kırmızı buff unu takmıştı.
Aferim dedim kendime iyiki de kırmızı giymişssin Mehmet kardeşim sayende göze batmayacak , fotolarda kırmızı başlığı ile tuhaf durmayacaktı.
Heyhaaaaatt , sonradan anladım ki bu bir tuzakmış , tam azcık ısınmış SİYAH montumu çıkarmış yayılacakken , Mehmet flaşları patlattı ve beni kırmızı svitimle fotoladı. Sezar bile sırtından bıçaklayan Brütüse benim foto çeken Mehmete baktığım gözlerle bakmamıştı ...

YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
ANKARA GÖLBAŞI
AB Rh (+)