Cevabın için öncelikle çok teşekkür ederim."Falcon al","Kuba Superlight al" veya "Daelim al" diye kestirip atmaktan ziyade nedenleri ile tavsiye belirten paylaşımlar bizlere çok daha faydalı olmakta.Ben de zaten %80 Chopper diye düşünüyordum.Enduro belki daha ileride tecrübem artınca ve zamanım bollaştığında almam daha mantıklı olacak.
Bütçemi aslında maksimum 30 bin Liraya kadar çıkarabilirim.Ancak ilk başlarken ufak CC li bir Motor istiyorum.Deneyim kazandıkça adım adım büyütmek daha doğru geliyor bana.İlk Motorum olacak olması sebebiyle ucuz bir Motor da yaşayabileceğim her türlü olumsuzluk içime çok da dert olmayacaktır.Yani "Hurda fiyatına aldım hurda fiyatına sattım" der geçerim.Öğrenene kadar bir tarafı çizilmiş,kırılmış veya yamulmuş diye içim acımaz.Bu sebepten ötürü 10-15 bin arası bir şey almayı düşünmüştüm.
Spyder ve Daytona bana en başından beri görselliği ile ve özellikle Antalya sıcaklarında su soğutması olması dolayısıyla çok cazip gelmişti.Bunda tek korkum şanzıman sorunudur.Hangi sosyal medyaya baksam bu konu vurgulanmış.Bizde dahi bakıldığında acayip şanzıman problemleri yazılıp işlenmiş.Aldığım Motor her ne kadar ucuz veya hurda da olsa şanzıman sorunu yaşayıp binememek çok can sıkıcı olur diye düşünüyorum.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)