Bütçe 30000 lira ama o parayı şimdi vermek istemem.Zira ilk Motor deneyimim olacağından hem düşük 250-350 cc bir motor istiyorum hem de acemiliği atana kadar her tür kaza,çizik,yamulma durumunda içimin acımayacağı bir rakamda almış olmalıyım.350 cc bir Daytona veya Spyder da kilo sorunu olmaz gibi ? Artçılı binen arkadaşların ortalama kilosu 75 desek 150 kilo ediyor zaten.Bunlar da heybe falan da mevcut.Yani Motor 160-180 kilo arasını taşıyabilir diye tahmin ediyorum.Diyet süreci devam ediyor ayrıca.Bugün antrenman öncesi tartıldığımda 2,7 kilo daha verdiğimi gördüm.Kısmet olursa Mayıs gibi 120 olmayı hedefliyorum.Tabi zaman ne gösterir o ayrı ancak belirttiğim gibi 350 cc lik bir Daytona veya Spyder da çok sorun olmayacaktır.Ha belki 120-130 km leri göremem,gaz tepkimesi daha yavaş olur ve belki yokuşlarda biraz daha zorlanır ama daha fazlası olmaz gibi ?

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Bende 7 aylık spyder kullanıcısıyım. Bu benim 3. motosikletim, keyifli olmasının yanında gidon ağırlığı ve çapından dolayı kullanması daytonaya göre zor, bu yüzden bir arkadaşım motosikletim ile düştü. Kendisi 6 yıllık scooter kullanıcısıydı. Yani demem o ki RR lar arasında gidip geliyorsan daytona yeni kullanıcı olmandan dolayı sana daha iyi gider abi.