Süpersinizİşlerin durumuna göre izin günümü haftasonu na almaya çalışacağım.Sanırım iki hafta içinde bir ayarlama yapabiliriz.Bir Finike gezisi yapıp Cihan kardeşimize misafir oluruz.Sonraki buluşmamızı da Antalya olarak belirleriz.Manavgat diyemiyorum çünkü bu durumda Cihan için tek yön 200-220 km yol demek olur ki ona hem zaman hem maddi anlamda külfet olur.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
İşlerin durumuna göre izin günümü haftasonu na almaya çalışacağım.Sanırım iki hafta içinde bir ayarlama yapabiliriz.Bir Finike gezisi yapıp Cihan kardeşimize misafir oluruz.Sonraki buluşmamızı da Antalya olarak belirleriz.Manavgat diyemiyorum çünkü bu durumda Cihan için tek yön 200-220 km yol demek olur ki ona hem zaman hem maddi anlamda külfet olur.
Sıkıntı yok

Bizler de sizleri mutlaka Temmuz ayında ki Manavgat Festivaline bekliyoruz.İnşallah işlerinizi ayarlar ve gelmek için vakit bulursunuz ? İstanbul ve Ankara ekibini ağırlamayı,tanışıp kaynaşmayı çok isteriz 
çektim aldım yukarı 
Sınav tarihim belli olur olmaz bir buluşma yapalım o halde.Mangal,piknik,Cafe artık hangisi size uyarsa konuşur kararlaştırırız