| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)
YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)
Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Bu arada büyük ihtimal ile Ankara'ya araba ile gelmek durumunda kalacağım.Param geldikten sonra motor almak için çok az bir süre kalıyor.Temiz bir motor o kadar sürede bulunur mu bilemiyorum ? O yüzden motorunuzun güncel durumunu,yolda sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağını düşünerek benimle arabada da gelebilirsiniz.Malzemeleri zaten her türlü arabaya atarız.Motor ile gelecek olursanız yük etmemiş olursunuz![]()
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)Deri Yeleğim geldiği gibi hemen iş çıkışı ayakkabıcıya gidip isimliği diktirdim. Yelek hem kaliteli hem çok güzel. Söylenecek pek bir şey bulamıyorum. sadece mutluluk. :D
IMG_20190520_181505.jpg
IMG_20190520_181426 (1).jpg
Not: Başlığı yukarılara çekmek için bu konu altına paylaşım yaptım.
CELİL (20.Mayıs.2019), cicada (21.Mayıs.2019), endroad (20.Mayıs.2019), Eray Aksoy (20.Mayıs.2019), newmoon06tr (21.Mayıs.2019), Ömer (20.Mayıs.2019) Bunu beğendi.

Rx3i EVO (Melek)
Antalya
A Rh (+)hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)