[QUOTE=Eray Aksoy;327851]08.03.2019 de katıldığımız "5Sriders Teori Güvenli Sürüş Eğitimi" nden bir kaç kare daha geldi.Gerçekten güzel bir seminer oldu.Gelen Motorları görünce ağızımdan resmen salyalar aktı![]()
Ancak teori değil de uygulamalı dersler için 5Sriders ın istediği fiyatlar çok abartılı.Honda ve Yamaha nın verdiği ve gerçek anlamda çok iyi olan eğitimlerin ilk üç seviyesi 705 er Lira.Sonra ki son eğitim ise 490 Lira.5Sriders ise her eğitim için 1000 lira talep etmekte.Çok abartılmış,şişirilmiş fiyatlar.Antalya Motosiklet Eğitim Merkezi ise hem 250 lira ile açık ara önde ve eğitmen Gçkhan Bey çok nafif ve kibar bir genç arkadaşımız.Bıkmadan usanmadan telefonda her soruyu cevaplayıp yardımcı oluyor.Ehliyet gelir gelmez onlardan alacağım eğitimimi./QUOTE]
Güzel Motorlar vardı Eraycım ama her zaman en güzeli senin olan olacak inşallah. Bu arada çok daha güzel pozlarımız vardıniye kendimiz çekinmediysek, acemiliğimize geldi galiba.
Daha önce hiç güvenli sürüş eğitimine katılmadığım için ücretler hakkında yorumda bulunmam doğru değil. Keşke o günkü teorik anlatımda pratik eğitimler hakkında bilgi verilseydi. Daha önce katılan arkadaşlar var ise onlardan içeriği ve kalitesi hakkında bilgi aldıktan sonra daha iyi değerlendirebiliriz.

Rx3i EVO (Melek)
Antalya
A Rh (+)
Ancak teori değil de uygulamalı dersler için 5Sriders ın istediği fiyatlar çok abartılı.Honda ve Yamaha nın verdiği ve gerçek anlamda çok iyi olan eğitimlerin ilk üç seviyesi 705 er Lira.Sonra ki son eğitim ise 490 Lira.5Sriders ise her eğitim için 1000 lira talep etmekte.Çok abartılmış,şişirilmiş fiyatlar.Antalya Motosiklet Eğitim Merkezi ise hem 250 lira ile açık ara önde ve eğitmen Gçkhan Bey çok nafif ve kibar bir genç arkadaşımız.Bıkmadan usanmadan telefonda her soruyu cevaplayıp yardımcı oluyor.Ehliyet gelir gelmez onlardan alacağım eğitimimi./QUOTE]