Alıntı endroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel Motorlar vardı Eraycım ama her zaman en güzeli senin olan olacak inşallah. Bu arada çok daha güzel pozlarımız vardı niye kendimiz çekinmediysek, acemiliğimize geldi galiba.

Daha önce hiç güvenli sürüş eğitimine katılmadığım için ücretler hakkında yorumda bulunmam doğru değil. Keşke o günkü teorik anlatımda pratik eğitimler hakkında bilgi verilseydi. Daha önce katılan arkadaşlar var ise onlardan içeriği ve kalitesi hakkında bilgi aldıktan sonra daha iyi değerlendirebiliriz.

Selamlar Cemil,
En güzel Motorlar sizlerin olsun inşallah Evet.Keşke biz de bir kaç kare resim çekseydik.İlk kez böyle bir organizasyona katılınca gerçekten de acemiliğimize denk geldi demek Bir daha ki seferler telafi ederiz inşallah.

Motorlu sürüş eğitimlerinin fiyatları aslında hep bu rakamlarda.Yani arkadaşlar çok abartı bir fiyat istemiyor.750 ile 1500 lira arası değişiyor.Toplamda ise bir eğitimi tamamlamak 3000-5000 lira arasında bir rakama tekabül ediyor.Ama bunda yine "Biz kurumsalız.Bir numarayız.Türkiye de tekiz.Markayız..." gibi sebepler de etkin oluyor.Çok iyi eğitim veren ve bunu şirketleşme olmadan sunan eğitmenler de mevcut.Mesela "Antalya Motosiklet Eğitimi" bunlardan biri.Instagram da falan sayfaları mevcut.Yine web siteleri de bulunmakta.Onlardan eğitim alanlar çok çok memnun.Eğitim alanlarda bazılarına ulaştım.Adamlar büyük şirketlerin verdiği eğitime de katıldıklarını ve arada bir fark göremediklerini söylediler.Bunların fiyatı da ders başı 250 lira.Yani çok daha uygun bir rakama denk geliyor.Eğitim ise Akdeniz Üniversitesi nin kampüsünde veriliyor.Seminer de pratik sürüş ve eğitimler hakkında bilgi vermemelerinin sebebi ise rakamları açıktan dillendirmek istemedikleri içindir diye tahmin ediyorum ? Ama 5Sriders ın kalitesi illa ki üst seviyedir.