Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 27 Toplam 42 Sayfadan BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu
Toplam 414 adet sonuctan sayfa basi 261 ile 270 arasi kadar sonuc gösteriliyor

endroad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemil Taşdemir
    Grafiker
     Rx3i EVO (Melek)
     Antalya
    Beğenmiş
    3,896
    Beğenilmiş
    568
    Sohbet ve anılarımıza yeni ve güzeller anıların eklendiği bir buluşma oldu. Eray hocamın akşamları yol ve iş yorgunluğuna rağmen, hatta şehir dışından gelen misafirlerine rağmen eşlik etmesi çok hoş oldu, ailesini ve misafirlerini de getirip bizimle tanıştırması açıkçası beni onura etti, teşekkürler.
    Cihan ile dolu dolu üç gün geçirdik, sanayi dostu bile olduk ve inşallah bir aksilik çıkmaz ise Cuma günü Ankara'ya doğru ilk yolculuğumuza çıkacağız. Yanınızda Cihan varsa sorun yok demektir, ne lazımsa kesin çantasında var çok iyi hazırlandığını söylemek isterim.

Bu benim Manavgat Motor Festivaline ikinci katılımım oldu ve geçen seneye göre çok daha iyi organize olunmuş, daha zengin ve daha temiz düzenlendiğini gördüm. İnşallah seneye, 10. Manavgat Motor Festivaline daha kalabalık katılma imkanımız olur. Aslında festivaller her ne kadar motor sürmeye ve buluşmaya bahane olsa da iyi organize edilmiş ve temiz olması önemli. Bugüne kadar başka herhangi bir Motosiklet Festivaline katılmadığım için kıyaslama yapamayacağım ama Yurtiçi ve Yurtdışı katıldığım birçok Müzik Festivalinden daha temiz ve düzenli olduğunu söyleyebilirim. Bizi destekleyen ve yalnız bırakmayan herkese teşekkürler.
    CELİL (01.Temmuz.2019), cicada (02.Temmuz.2019), Eray Aksoy (01.Temmuz.2019), erkopaşa (01.Temmuz.2019), NanoGuardian (01.Temmuz.2019), newmoon06tr (01.Temmuz.2019), Ömer (01.Temmuz.2019), TuruncuBuji (01.Temmuz.2019), Zafer (01.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
    hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Alıntı TuruncuBuji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Manavgat Festivalinin gündüz ortamını ve festival alanını görmeniz için kısa bir video yolladım.
    Cihan teşekkürler. Günlerdir Eray'ın anlatmaya çalıştığı kalabalığı görsel olarak yaşattın bize
    Keyfiniz daim olsun. Ankara'da görüşmek üzere.

Buzluk olayını sevdim hep aklımda ama bendeki 52 litre biraz fazla kaçıyor
    CELİL (01.Temmuz.2019), cicada (02.Temmuz.2019), Eray Aksoy (01.Temmuz.2019), TuruncuBuji (01.Temmuz.2019), Zafer (01.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cihan teşekkürler. Günlerdir Eray'ın anlatmaya çalıştığı kalabalığı görsel olarak yaşattın bize

Bu video son gün dönüşte çektiği video.Buna kalabalık bile denmez.Resmen insan seli vardı.Konser videolarında var.Benim videoları hiç izlememişsin.Ama aşk olsun böyle de olmaz ki.Özene bezene sana sataşma da yaptıydım videoda

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (01.Temmuz.2019), cicada (02.Temmuz.2019), erkopaşa (01.Temmuz.2019), Ömer (01.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

TuruncuBuji - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bayram Cihan CAMGÖZ
    Bilgisayar Müh.
     YAMAHA XVS950a
     Antalya-Finike
    Beğenmiş
    336
    Beğenilmiş
    414

benimde buzluğu götürmek aklımda yoktu ama test olsun diyerek ten gerekli gördüğüm ve alabildiğim her şeyi almaya çalıştım. Hatta ikinci full face kaskım vardı. Buzluk yüzünden sığdıracak yer bulamadım. Ankara gelirken buzluk yerine full face kask ve karar veremediğim başka malzemeleri koyacağım :D
    65241075_2559837837373703_1359409736763572224_n.jpg
    Buda bagajım.
    CELİL (01.Temmuz.2019), cicada (02.Temmuz.2019), endroad (02.Temmuz.2019), Eray Aksoy (01.Temmuz.2019), Ömer (01.Temmuz.2019) Bunu beğendi.

Ömer Yahşi
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu video son gün dönüşte çektiği video.Buna kalabalık bile denmez.Resmen insan seli vardı.Konser videolarında var.Benim videoları hiç izlememişsin.Ama aşk olsun böyle de olmaz ki.Özene bezene sana sataşma da yaptıydım videoda

Geçen hafta benim baya bir yoğun trafik vardı. Bu yüzden izleyemedim. İzleyemediğim için yorum da yapamadım. Ama en kısa sürede telafi ederim..
    CELİL (01.Temmuz.2019), cicada (02.Temmuz.2019), Eray Aksoy (01.Temmuz.2019), newmoon06tr (01.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Geçen hafta benim baya bir yoğun trafik vardı. Bu yüzden izleyemedim. İzleyemediğim için yorum da yapamadım. Ama en kısa sürede telafi ederim..
    Tam senlik bir kısım var Vallahi sen ve Erkan Hocam be zaman o kısma gitsem aklıma geldiniz

CELİL (01.Temmuz.2019), cicada (02.Temmuz.2019), Ömer (01.Temmuz.2019) Bunu beğendi.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Ömer Yahşi
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Tam senlik bir kısım var Vallahi sen ve Erkan Hocam be zaman o kısma gitsem aklıma geldiniz

Biz Erkan hocamla inşallah bir sıkıntı olmazsa semaver in dibine vuracağız. Diğer mevzuya girmeye gerek yoktur herhalde sen anladın onu

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (02.Temmuz.2019), cicada (02.Temmuz.2019), endroad (02.Temmuz.2019), Eray Aksoy (02.Temmuz.2019), erkopaşa (02.Temmuz.2019) Bunu beğendi.

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    14,812
    Beğenilmiş
    5,318
    Biz Erkan hocamla inşallah bir sıkıntı olmazsa semaver in dibine vuracağız. Diğer mevzuya girmeye gerek yoktur herhalde sen anladın onu

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İş semaverde gerisi hikaye Ömer hocam
    Nasipse semaverin canına okuruz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    CELİL (02.Temmuz.2019), cicada (02.Temmuz.2019), endroad (02.Temmuz.2019), Eray Aksoy (02.Temmuz.2019), Ömer (02.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
    İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,537
    Beğenilmiş
    1,546
    Antalya başlığını bir hatırlatmakta fayda var.Antalya ve ilçelerinde ikamet etmekte olan arkadaşları bekliyoruz.Bir mesaj uzağınızdayız.Bizleri uzaktan takip eden ve bu güzel aile ile tanışmayı arzu eden tüm iki teker sevdalılarını bekliyoruz

Not: Haftalık buluşmalar için ulaşımı herkes için kolay,ortamı huzurlu,güzel ve rahat bir mekan belirleyelim.Bu işi de sanırım en iyi Cemil çözer ? Antalya'yı en iyi bilen,mekanları en iyi tanıyan kendisidir sanırım ? Yer belirledikten sonra belli periyodlarda buluşmalarımıza başlayalım bence.
    CELİL (23.Temmuz.2019), cicada (24.Temmuz.2019), endroad (24.Temmuz.2019), erkopaşa (23.Temmuz.2019), Mehmet A. (24.Temmuz.2019), Ömer (24.Temmuz.2019), TuruncuBuji (23.Temmuz.2019) Bunu beğendi.

cicada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz Motör
    Hemşire
     RR Daytona (GANDALF)
     Köyceğiz / MUĞLA
    Beğenmiş
    2,025
    Beğenilmiş
    991
    Antalya başlığını bir hatırlatmakta fayda var.Antalya ve ilçelerinde ikamet etmekte olan arkadaşları bekliyoruz.Bir mesaj uzağınızdayız.Bizleri uzaktan takip eden ve bu güzel aile ile tanışmayı arzu eden tüm iki teker sevdalılarını bekliyoruz

Not: Haftalık buluşmalar için ulaşımı herkes için kolay,ortamı huzurlu,güzel ve rahat bir mekan belirleyelim.Bu işi de sanırım en iyi Cemil çözer ? Antalya'yı en iyi bilen,mekanları en iyi tanıyan kendisidir sanırım ? Yer belirledikten sonra belli periyodlarda buluşmalarımıza başlayalım bence.
    Eray abi 3 tekerli olanlar da var onları ayırmayalım

Haydi ANTALYA motor sevdalıları bekliyoruz sizleri.....
    CELİL (24.Temmuz.2019) Bunu beğendi.

Sayfa 27 Toplam 42 Sayfadan BirinciBirinci ... 17252627282937 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)