| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Konu Eray Aksoy tarafından (24.Temmuz.2019 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Rx3i EVO (Melek)
Antalya
A Rh (+)
Kesinlikle! Bayraklar çekilsin, yelekler giyilsin, Antalya Raptor Riders şahlansın derim.
Mekan konusu gelince bir iki alternatif var, şöyle motorların gözümüzün önünde olabileceği, ulaşımı rahat ve temiz. Turizm şehri olduğumuzdan fiyatların biz normal ölümlüler için ödenebilir olması gerekiyorKara Ali Oğlu parkında Kubi Kaffe var örneğin, Antalya merkezde, oradan başlayabiliriz. Önünde çeşitli motorlar var, buradan yola çıkarak motorcu dostu olduğunu düşünüyorum. Akşam iş çıkışı Konyaaltı teftişe çıkıcacağım, belki orada da alternatif bulabilirim.
Diğer taraftan her seferinde Antalya'da sabit bir mekanda buluşma durumu Eray ve özellikle Cihan için yorucu olabilir. Eray gidiş geliş 160 km, Cihan ise 260 km yapmak zorunda. Buluşma adı altında Cihan'la Manavgat'ta Kampa gelebiliriz veya tam tersi Eray ile Finike'ye. Tabi bu tarz buluşmalar haftalık planlaması zor.
Antalya'da mekan çok, günü ve saati belirledikten sonra konum gönderebilirim.
CELİL (24.Temmuz.2019), erkopaşa (24.Temmuz.2019), Raci06 (24.Temmuz.2019), TuruncuBuji (24.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)Antalya için sabit bir mekan belirlememizde bir sakınca yok. ayda bir olur veya 3 haftada bir olur orası ayrı bir konu ama haftalık buluşma düzenlememiz zor gibi :D Bunun yanında Akdeniz bölgesi üzerinde düzenleyeceğimiz hafta sonu kaçamakları(günü birlik veya 1 gün konaklamalı) için ayrı planlamalar yapılır. Hatta bu hafta sonu Motosikletle Antalya'ya gelip lastikleri değiştirmeyi planlıyorum.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cihan zaten haftalık buluşma için hiç birimizin zamanı yetmez.Malum Turizm sektöründe olunca sabahtan gece yarılarına kadar mesai devam ediyor.Kaldı ki günler de tutmuyor Benim izin günlerim Cuma sizlerin ki ise haftasonu.Biz şimdilik kendimize bir süre belirlemeyelim derim.Ama mümkün olduğunca birlikte oluruz inşallah.Gezi işi en kolayı.Biz buluşmalara başladıkça onu da yaparız elbette.Bu haftasonu değil ama önümüzdeki haftasonu gelsen buluşma adı altında bu işi de aradan çıkarırdınBenim motor haftaya yetişecek.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)
CELİL (24.Temmuz.2019), endroad (24.Temmuz.2019), Eray Aksoy (24.Temmuz.2019), newmoon06tr (24.Temmuz.2019) Bunu beğendi.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Hep benim mi moralim bozulacak arkadaş.Biraz da sizin moraliniz bozulsun
2258 lira verdim ben lastik ve iç lastiklere.Diğer aksesuarlara da bir o kadar gitti.Jant telleri ise daha belli değil.Oradan fena dürtebilirler.Hayırlısı artık.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)Cihan lastik işi önemli cuma günü değişiyor benim lastikler 2200 de ben verdim. İnsanın içine oturuyor ama artık bi 5 sene kafa ağrımaz, yıllığı 450 tl diyorum kendimi avutuyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CELİL (24.Temmuz.2019), endroad (24.Temmuz.2019), newmoon06tr (24.Temmuz.2019), Raci06 (25.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Yok
Ankara
AB Rh (+)Hocam ne sıklıkla değişiliyor lastik? Lastik ömrünün kaç yıl olduğunu bilmiyorum.

YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)Erkan abi fiyatı duyunca lastiği değiştirmekten vazgeçecektim ama Annem ile Babam lastiklerini biz alalım teklifinde bulununca değiştireyim bari dedim :D Ancak 2 lastiğe 2bin küsür vermek adama hayatı sorgulatacak bir fiyat.
Eray abi Belediyede askeri ücret ile çalışan adamlara 2bin liraya lastik alacam deyince dayak yemekten son anda kurtuldum. :D
CELİL (25.Temmuz.2019), endroad (24.Temmuz.2019), Eray Aksoy (24.Temmuz.2019), erkopaşa (24.Temmuz.2019), Raci06 (25.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)