| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KAWASAKİ VN800
İSTANBUL
A Rh (+)
CELİL (13.April.2019), Eray Aksoy (13.April.2019), mxsrn (13.April.2019), Zafer (13.April.2019) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bence çok kasma bu fiyata her zaman makina var üst kasa olsaydı üstüne düşülebilirdi![]()

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Aynen Başkanım.Artık işi oluruna bırakıyorum.Bulursam alırım bulamazsam da denk gelene kadar beklerim.İki haftadır motor bakmaktan,etrafa atlayıp zıplamaktan uyku düzenim bozuldu.İş te bile kafamı toplayamıyorum.Elimde telefon ilan ilan geziyorum.Hiç kasmaya gerek yok dediğin gibi.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Başkanım bugün iki motor Ustasına gittim.İkisiyle de biraz sohbet ettik.Ben Yamaha Drag Star'ı hava soğutmalı olduğundan ve bu bölge için sıkıntı çıkaracağından elemiştim bildiğin gibi.Yalnız her iki Usta da bu bölge için en iyisinin Drag Star olacağını söylediler.Şehir içi devamlı dur kalk yapacağımdan su soğutmalı bir motorda fan'ın devamlı çalışacağını,ciddi bir hararet sıkıntısı yaşanacağını iddia edip en doğrusunun hava soğutmalı bir motor olduğunu söylediler.Motor kısmından gelecek sıcağın bacakları pişireceğini söylediğimde ise öyle bir şeyin mümkün olmayacağını,gelen sıcağın motordan değil egzostan kaynaklandığını belirttiler.Bunun için de çözümün egzosa sarılan bir çeşit ip olduğunu,bu şekilde sıkıntı yaşamayacağımı tekrar edip bu sıcaklarda Antalya da kullanılacak en iyi motorun hava soğutmalı olacağını yinelediler.Açıkçası ben bu Ustalara pek güvenemiyorum.Arabamda zamanında yaşadığım olayları,ustaların bilgisizliğini çok acı bir şekilde tecrübe edip sinirlerim harap olduğundan tekrar yazıp bu düşüncelerinin ne kadar doğru olduğunu sormak istedim.Zira Ustalar dan ziyade sana ve bu forumda ki arkadaşlarıma güveniyorum.
Hakikaten şehir içi kullanımda devamlı dur-kalk yapılacağından dolayı fan neredeyse hiç kapanmadan aralıksız çalışacak.Bugün bile Yamaha XJ6 ile çalıştığım 20 dakika süresince fan hiç durmadı.Hararet 98 ile 110 derece arası devamlı gidip geldi.Bu şekilde hep çalışan fan hararete işarettir.Hararet yüzünden motor silindir,üst kapak falan zarar görür mü ? Hava soğutmalı bu durumda daha mı mantıklı ? Yani bacaklara ısı gelmesini motor rektefiye ye tercih ederim açıkçası.Bu konuda ki yorumun nedir acaba ?
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)