| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
ANKARA GÖLBAŞI
AB Rh (+)
CELİL (04.Temmuz.2019), Eray Aksoy (04.Temmuz.2019), mxsrn (10.Temmuz.2019), newmoon06tr (04.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Eray abi hayırlı olsun, ne zaman ıslatıyoruz
Bizim burda tatlı iş görüyor uzunundan
Mehmet A.
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Vay vay vay arkadan salladınız haAllah razı olsun.Ama motoru kafaya taktıydım.En kötü gidip bir Spyder veya GV250 alıp yine de bu sezon bitmeden binecektim.Seneye satıp daha iyi bir şey alırım diyordum.Ama böyle çok güzel oldu.Ama yine de nasip kısmet diyorum.Bakarsın son an bir aksilik çıkar ve iptal olur Allah göstermesin.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL (04.Temmuz.2019), erkopaşa (04.Temmuz.2019), Mehmet A. (04.Temmuz.2019), newmoon06tr (04.Temmuz.2019), Raci06 (04.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)Eray hocam gözün aydın hayırlı olsun kazasız belasız uzun yıllar kullanırsın inşallah. Senin adına çok sevindim gerçekten. Ben severek biniyorum ve çok keyif alıyorum. Sende aynı duygularla kullanır ve keyfine varırsın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)
CELİL (04.Temmuz.2019), cicada (05.Temmuz.2019), Eray Aksoy (04.Temmuz.2019), Mehmet A. (04.Temmuz.2019), Raci06 (04.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Sağolasın Erkan hocam.Keyif alacağımdan hiç şüphem yok.Tur camı,uzun yol ayak paletleri,yan çantalar ve ayna işini halledeceğim ilk olarak.Seneye de sezon başlarken lastikleri değiştiririm.Çok fena heyecanlıyım.Bir an evvel almak istiyorum kuzumu.Bu arada motoruma Kuzu ismini vereyim diyorum ne dersin
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)