Abi arkadaş ile şimdi görüştüm.Çocuk 25.000 rakamının altına inmeyeceğini söylüyor.O dönemler çok sıkıştığından o rakama inmiş ama artık kesinlikle o fiyata vermem diyor.Baskı balata,hava filtresi,fren pabucu falan hepsinin sıfırı elinde varmış."İstersen elden veririm istersen de motoru sanayiye götürüp taktırırım" diyor."Motoruma asla Motul yağ koymadım.Sadece Ipone full sentetik yağ koyuyorum.Motul koydum ama her yerinden ses gelmeye başladı" dedi.Yani bayağı motora bakan biri.Egzos da oluşan hafif karaltı için sorun yok dedi.Polisaj ile kolaylıkla halledilirmiş.Ace ile üst versiyonun tüm mekanik ve motor aksamı aynıymış parça olarak.Ace çift karbüratörlü olduğundan bu "Demir at" efsanesi de bundan gelirmiş.Motorun sesi aynı atın çift nal sesi gibi galop yaparmış gibi çıkıyormuş.Adam motoruna çok güveniyor.Hatta güvendiğini ve sıkıntısız olduğunu göstermek için kız arkadaşı ile motora binip gelmeyi ve bana evimin önünde teslim etmeyi teklif etti.Yani motoruna güvenmeyen biri onca yolu gelip sonra boş dönmeyi göze almaz diye düşünüyorum ? "Düzgün kullanırsan bu motor torununun torununa dahi kalır" diyor2003 model Honda Shadow için 25000 lira makul mu pek bilemiyorum ? O paralara temiz ve daha km. si olan VI800 Volusia denk gelir mi diye düşünüyorum ? Zorlasam mı yoksa Haziran'ı mı beklesem,işi biraz oluruna bırakıp çok zorlamasam mı diye düşünüyorum ? Belki daha güzel bir şey denk gelir ? Çok kararsız kaldım...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...8061258/detay/

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)