Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eray fazla dayanamadın. Hayırlısı olsun inşallah

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dayanmaya çalıştım ama içimdeki canavara bir türlü söz geçiremiyorum

Alıntı newmoon06tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eray hakkında hayırlısı olsun, inşallah hayırlısıyla nasip olan motosikletine en kısa sürede kavuşursun.

Linkleri inceledim, istanbuldaki shadow bence de bir numara, benim favorilerimde olan bir motosikletmiş.
Bu arada ankara daki vn-800 için; satıcısından dolayı direk elerim.
selamlar.

Çok sağolasın Ali abi.Ankra da olanı direk eledim o halde.İstanbul da bulunan Honda Shadow güzel.Saatlerdir bakıp duruyorum ama içime bir türlü sinmiyor.Rengi ve jant üzerindeki o yıldızlar bana çok itici geldi.Ben biraz daha klasik seviyorum.Ya siyah yada bej-siyah olmalı.Kırmızı veya bu Honda gibi Bordo pek hoş durmuyor.

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ACE ler 2003 e kadar var 2004 de kasa değişti ACE modelde şaft yerine zincir aktarma var

Altta bende mesaja eklemeler yaptım aşağı yukarı aynı makiler orada yorumlar var

Celil Başkanım,

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2238297/detay/ ilanında ki volusia için görüştüm.Adam "Bu haliyle motoru satamam" dedi.Dijital hız göstergesinde sıkıntı varmış.Parça İstanbul servisteymiş.Tamir olmazsa da yurtdışından yeni parça getirtecekmiş.O da 40 günü bulurmuş.Adamın açıkça böyle yazması hoşuma gitti doğrusu.