Hava soğutmalı olduğundan bizim bu bölgeye gelmez kardeşim.Ayrıca önündeki o Harley vari rüzgarlık çok itici bence.
Kesinlikle katılıyorum
Kasa ve depo kısmı benim kalıba biraz küçük kalıyor maalesef.
Cevabım en altta...
Cevabımı okumayı atlama Erkan Hocam
Raci Abi lütfen ortalığı bulandırmayalımOna göz koyan koydu bile
Şu an kafam allak bullak olmuş durumda.Gözümü kapattığımda bir dünya motor gözümün önünde uçuşuyor.Hangi marka hangisiydi iyice birbirine girdi vallahi.En iyisi "Suzuki Shadow almak.Yok ya kalıp olarak en irisi Regal Volusia.Ama acaba Honda VN800 Vulcan fena durmaz gibi" tüm modeller birbirine girdi![]()
![]()
![]()
Başkanım ve Arkadaşlar şimdi son durum şu.Bugün arkadaşın tanıdığı birine gidip ondaki VN800 Vulcan a baktık.Üstüne bindim ve şöyle bir kendimi ölçtüm.Küçük bir motor olmamakla birlikte benim arzu ettiğim "Ağır Abi" görüntüsünü ve hissiyatını alamadım.Depo kısmı oldukça küçük ve biraz Virago varimsi bir şekli var.Motor altımda istediğim heybetli,kaslı görüntüyü vermiyor.Bu sebepten dolayı VN800 Vulcan'ı listemden çıkardım.
Honda Shadow'un kasasını bilemiyorum ? En çok arzu edip hayalini kurduğum motor bu aslında.Ama kasa olarak aynı Vulcan gibiyse onu da elemek durumunda kalırım.C800 Intruder ve Volusia ise şimdilik favorilerim.Kasaları XL mış ??? Doğruysa tam benim kasamın rahat edeceği bir selesi ve üstünde sırıtmayacağım bir şase si vardır.Ama fiyatlar maalesef el yakıyor.Bütçeme uyacak bir şey bulmak çok zor açıkçası.
Erkan Hocama Özel Not : Erkan garaj sorunu gerçekten çok sıkıntı.İnan illa ki birileri kurcalar,çizer,düşürür ne bileyim bir şekilde sıkıntı yaşatır sana.Kışın ise koruyacak bir mekan olmadığından her tür olumsuz hava şartına maruz kalır.Malum küresel ısınma dolayısıyla mevsimler de delirdi.Kış fena geçiyor.Yazık günah motora.Sen gel beni dinle bunu Ankra soğuklarında bırakmayalım.Güneyde,Manavgat'ın ılıman ve fıstık gibi havasında keyfine baksın.Yani diyeceğim Motoru bana şimdiden hayırlı uğurlu olsun![]()
Şaka bir yana motoru gerçekten yer sıkıntısından dolayı satmak istersen,rakam da bana uyarsa seve seve alırım.Hem içimizde kalır hem de ben gönül rahatlığı ile motoru almış olurum.Kandırılma korkusu olmadan huzurla binerim.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)