Alıntı mxsrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...81763999/detay Buna ne dersin abi? 2006 model ve görünüş olarak diğer Dragstar’lardan daha hoş bence

Hava soğutmalı olduğundan bizim bu bölgeye gelmez kardeşim.Ayrıca önündeki o Harley vari rüzgarlık çok itici bence.

Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eray bize gidecek en güzel motor Suzuki VOLUSİA bence çok kalıplı bir motor, bu gurubun en uzunu en ağırı

IMG_3081.jpgaccf9da7-2087-4d02-be44-070a204d5525.jpg
IMG_1845.jpg

İkinci fotodaki Erdem abi benim son fotodaki ben
Ben 1.80 boy 115 kiloyum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kesinlikle katılıyorum

Alıntı u.zeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
vn diyorum..

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasa ve depo kısmı benim kalıba biraz küçük kalıyor maalesef.

Benim garaj, park sorunum var sırf bu sebepten satabilirim motorumu, branda altında bahçede şuan, kıyamıyorum Battal Gazi’ye şimdilik. bir yer bulur veya bir şekilde halledersem evladiyelik bir klasik satmam kolay kolay. Nasip kısmet diyelim.
Rabbim gönlündeki makineyi karşına çıkarsın en kısa zamanda

Cevabım en altta...

Alacak bişeyde yok Erdem hocam
Bu garaj problemini çözmek lazım özellikle kış için beni şimdiden düşündürüyor
Hele bi hevesimizi alalım daha uzun yollar yapacağız inşallah hep beraber
Ama satarsamda RaptorRiders ailesi içinde kalmasını çok isterim

Cevabımı okumayı atlama Erkan Hocam

Alıntı Raci06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam en500+8000. Son teklifim. Yabancıya gitmesin.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raci Abi lütfen ortalığı bulandırmayalım Ona göz koyan koydu bile

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nerde kalmıştık

Şu an kafam allak bullak olmuş durumda.Gözümü kapattığımda bir dünya motor gözümün önünde uçuşuyor.Hangi marka hangisiydi iyice birbirine girdi vallahi.En iyisi "Suzuki Shadow almak.Yok ya kalıp olarak en irisi Regal Volusia.Ama acaba Honda VN800 Vulcan fena durmaz gibi" tüm modeller birbirine girdi

Başkanım ve Arkadaşlar şimdi son durum şu.Bugün arkadaşın tanıdığı birine gidip ondaki VN800 Vulcan a baktık.Üstüne bindim ve şöyle bir kendimi ölçtüm.Küçük bir motor olmamakla birlikte benim arzu ettiğim "Ağır Abi" görüntüsünü ve hissiyatını alamadım.Depo kısmı oldukça küçük ve biraz Virago varimsi bir şekli var.Motor altımda istediğim heybetli,kaslı görüntüyü vermiyor.Bu sebepten dolayı VN800 Vulcan'ı listemden çıkardım.

Honda Shadow'un kasasını bilemiyorum ? En çok arzu edip hayalini kurduğum motor bu aslında.Ama kasa olarak aynı Vulcan gibiyse onu da elemek durumunda kalırım.C800 Intruder ve Volusia ise şimdilik favorilerim.Kasaları XL mış ??? Doğruysa tam benim kasamın rahat edeceği bir selesi ve üstünde sırıtmayacağım bir şase si vardır.Ama fiyatlar maalesef el yakıyor.Bütçeme uyacak bir şey bulmak çok zor açıkçası.

Erkan Hocama Özel Not : Erkan garaj sorunu gerçekten çok sıkıntı.İnan illa ki birileri kurcalar,çizer,düşürür ne bileyim bir şekilde sıkıntı yaşatır sana.Kışın ise koruyacak bir mekan olmadığından her tür olumsuz hava şartına maruz kalır.Malum küresel ısınma dolayısıyla mevsimler de delirdi.Kış fena geçiyor.Yazık günah motora.Sen gel beni dinle bunu Ankra soğuklarında bırakmayalım.Güneyde,Manavgat'ın ılıman ve fıstık gibi havasında keyfine baksın.Yani diyeceğim Motoru bana şimdiden hayırlı uğurlu olsun Şaka bir yana motoru gerçekten yer sıkıntısından dolayı satmak istersen,rakam da bana uyarsa seve seve alırım.Hem içimizde kalır hem de ben gönül rahatlığı ile motoru almış olurum.Kandırılma korkusu olmadan huzurla binerim.