| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

VFR 800X Crossrunner
Ankara
A Rh (+)Hayırlısı ile gelsin buluruz bir isim inşallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)Vayyyy Eray hayırlı uğurlu olsun, Allah tekerine taş degdirmesin. Senin adına çok sevindim. Dünkü toplantımızda, Racinin dediği gibi biraz arkandan sallamistik, bu sıralar kimin arkasından saklasak hayırlı birşeyler oluyor
ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL (05.Temmuz.2019), Eray Aksoy (05.Temmuz.2019), Mehmet A. (04.Temmuz.2019), mxsrn (10.Temmuz.2019), Raci06 (04.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
OF COURSE, AIR FORCE

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Eray hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle tekerine tal değmesin
Hadi Bi çılgınlık daha yap gel![]()
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eray Aksoy (05.Temmuz.2019), Mehmet A. (04.Temmuz.2019), mxsrn (10.Temmuz.2019), newmoon06tr (05.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Yamaha xvs 950 A
Ankara
AB Rh (+)Oooooo hayırlı olsun!

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Çok sağolasın Ali Abi.Bir anda oldu her şey.Bir kaç gün önce adamla konuştuk.Kapora alıp bekleyemeyeceğini,müşteri çıkması durumunda satacağını söylemişti.Bugün yalvar yakar ikna ettim ve üstüne üstlük fiyatı da biraz daha düşürttüm.Çok mutluyum çoook
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Allah razı olsun.En güzelleri sizin olup binersiniz inşallah.Celil Başkanım ce Ali Abi biliyor.Çık zorladım şartları ama gelmek nasip olmadı maalesef.Kışın inşallah Ankara ve İstanbul'a gelip sizleri ziyaret edeceğim.O zaman telafi ederiz.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL (05.Temmuz.2019), Mehmet A. (05.Temmuz.2019), newmoon06tr (05.Temmuz.2019), Ömer (05.Temmuz.2019) Bunu beğendi.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

RR Daytona (GANDALF)
Köyceğiz / MUĞLA
0 Rh (+)
Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)