Kesinlikle başta sona katılıyorum.Ben an itibari ile aktif bir dört teker kullanıcısıyım.Trafikte bazen araçların Motosiklet sürücülerini dikkatsizlikleri yüzünden sıkıştırdıklarına şahit oluyorum.Ancak çok objektif olarak belirtmeliyim ki Manavgat ve Antalya bölgesinde ciddi bir Motosiklet cahilliği var.Motor kullanan arkadaşlarımız araç sürücülerinden çok daha fazla bir şekilde trafiği ve canlarını riske ediyorlar.Dün ışıkta bekliyordum.Yeşil yanınca yoluma gitmek için gaz verdim.Aniden en sağ şeritten önüme bir Scooter kullanan sürücü kırıp sol geçip U dönüşü yaptı.İnanın son saniye frene basmasam adamı altımda ezip gidecektim.Ya bu en basit örnek.Millet Dolmuş şöförlerinden ve Motosiklet sürücülerinden gerçekten bunalmış durumda.Şahsen benim fikrim bu işin hangi araç sürücüsü olmamız ile alakası yok.Bu tamamen bilinçsiz,kural tanımaz ve saygı duymayan bir toplum oluştuğundan dolayıdır.Genelleme yapmak haksızlık olsa da bir çok sürücünün durumu bu maalesef.Bayan sürücüler dahi çok fena.Baksan kibar,entellektüel birikime sahip,naif bir insan dersiniz ama resmen kırmızı ışık,kavşak falan hiç bir kural tanımadan terör estiriyorlar.Ben Motosiklet sürücülerine haksızlık yapıldığına inanmıyorum.Herkes herkese eşit mesafede haksız ve saygısız maalesef.
Üstte ki yazıya tekrar gelelim.Kavga bu işin hiç bir yerinde olmaması gereken bir durum.Kesinlikle ve kesinlikle uzak durulması gereken bir olay."Eyvallah" diyip gidebilmek çok zor olmasa gerek.Ha illa da karşılığını vereceğim mantığında olanlar ise eninde sonunda kendileri bedelini öder.Haklı da olsa her yerde efelik yapılmaz.Karşındakinin ne olduğunu ne taşıdığını bilmiyorsun.Üç kuruşluk adam için arkadan aileni ,evlatlarını ağlatmaya değmez.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)