endroad Nickli Üyeden Alıntı Başkanım, Antalya 700 km, yeterince uzun sanırım Cemil o kadar uzun yol hakkımı geçen yaz yaptım bu yaz makine satılık km sini yükselmek istemiyorum
Konu CELİL tarafından (14.March.2019 Saat 18:18 ) değiştirilmiştir.
CELİL Nickli Üyeden Alıntı O kadar uzun yol hakkımı geçen yaz yaptım bu yaz makinenin satılık km sini yükselmek istemiyorum Başkanım "Beğen" butonuna özellikle basıp beğenmedim bu yazıyı Ama belli olmaz.Hayat bu.Belki son anda bir sürpriz yapabilirsin diye ümit ediyorum
Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Başkanım "Beğen" butonuna özellikle basıp beğenmedim bu yazıyı Ama belli olmaz.Hayat bu.Belki son anda bir sürpriz yapabilirsin diye ümit ediyorum Kısmet inşallah
CELİL Nickli Üyeden Alıntı Cemil o kadar uzun yol hakkımı geçen yaz yaptım bu yaz makine satılık km sini yükselmek istemiyorum O zaman ortayı bulalım Ankara motosiklet festivalinde buluşalım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)
erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı O zaman ortayı bulalım Ankara motosiklet festivalinde buluşalım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Tamam CELİL
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları