Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gidon

Hybrid View

Rutkay Ediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rutkay Ediz
    Makine Mühendisi
     Suzuki Volusia VL800
     Ankara
    Beğenmiş
    2,981
    Beğenilmiş
    695
    Benim şuan ki spyderımda ape hanger var. Şuan ki düşüncemi söyleyeyim yüksek gidonu olmayan motora motora demem :D ilk başta zorlar kısa sürede alışırsın sonra keyfine doyamassın yüksek hızda titreşim rahatsız edebilir bir de 120 üstü gidersen rüzgarı göğse daha fazla aldığın için biraz paraşut etkisi hissedip noluyoruz diyebilirsin :D Onun dışında muhteşem keyiflidir.
    CELİL (23.March.2019), Eray Aksoy (23.March.2019), kurt (23.March.2019), Mehmet A. (23.March.2019), NanoGuardian (23.March.2019), newmoon06tr (23.March.2019), Ömer (23.March.2019) Bunu beğendi.

Muhammed Mehmet Alacacı
    Öğrenci
     RR Daytona 250(Siyah)
     Istanbul-Fatih
    Beğenmiş
    294
    Beğenilmiş
    101
    Alıntı Rutkay Ediz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim şuan ki spyderımda ape hanger var. Şuan ki düşüncemi söyleyeyim yüksek gidonu olmayan motora motora demem :D ilk başta zorlar kısa sürede alışırsın sonra keyfine doyamassın yüksek hızda titreşim rahatsız edebilir bir de 120 üstü gidersen rüzgarı göğse daha fazla aldığın için biraz paraşut etkisi hissedip noluyoruz diyebilirsin :D Onun dışında muhteşem keyiflidir.
    250'likle çok fazla gidemiyorum zaten en son gördüğüm 105 falandı o da göstergenin doğruluk payına kalmış halde, bakalım asıl zaten o gidon sevdam için chopper aldım diyebilirim hatta almadan önce, buluşmada "aldığım gibi Sissy Bar ve Gidon yapacağım" diyordum.
    Çarşamba günü olsun, hayrolsun!
    CELİL (23.March.2019) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)