Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Eray en önemli kısmı eğitimi tamamladın, ekipmanları da yavaş yavaş tamamlıyorsun, hadi hayırlısı darısı motora olsun.
    Eray Aksoy (04.April.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı mxsrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray abi eğitimini tamamladığına sevindim. Farklı motor ve tekniklerle güzel bir deneyim olmuş senin için. Ehliyetini de alınca iş tamamdır!! Yeni eldivenlerin de hayırlı olsun, mantıklı bir karar olmuş. İyi geceler

Sağolasın Mehmet.Eğitim gerçekten de iyi oldu.İnşallah ehliyet sınavını da sorunsuz geçebilirim ? Sonra işin keyif kısmı başlayacak.

Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray en önemli kısmı eğitimi tamamladın, ekipmanları da yavaş yavaş tamamlıyorsun, hadi hayırlısı darısı motora olsun.

Sağolasın Ömer.Hepsi ufak ayrıntılar.Asıl mühim olanı temiz,düşük km. yapmış sorunsuz bir motor bulabilmek.Açıkçası bu konuda içimde bir sıkıntı var.İlanlarda 350cc Spyder bulmak,yani belirttiğim şartlarda bulmak zor olacak gibi ? Biraz temiz olunca millet 16-17 bin fiyat çekmiş.Tamam motorlarımız çok güzel ancak o rakamları etmezler.
    mxsrn (04.April.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Aliexpress ten çakmak ve usb şarj kiti,intercom ve bacak çantası sipariş etmiştim.Bugün ilk kargo elime ulaştı.Şarj kiti gayet iyi malzemeden yapılmış ve sağlam duruyor.Bir kaç güne diğerleri de gelir.Motor hariç artık hiç bir eksiğim kalmadı.İnşallah bunca beklemeye,uğraşıp didinmeye,emek vermeye değecek,içime sinen,gönlüme göre bir motor da denk gelir.

20190426_144335.jpg

20190426_144400.jpg
    CELİL (26.April.2019), endroad (27.April.2019), Ömer (26.April.2019) Bunu beğendi.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aliexpress ten çakmak ve usb şarj kiti,intercom ve bacak çantası sipariş etmiştim.Bugün ilk kargo elime ulaştı.Şarj kiti gayet iyi malzemeden yapılmış ve sağlam duruyor.Bir kaç güne diğerleri de gelir.Motor hariç artık hiç bir eksiğim kalmadı.İnşallah bunca beklemeye,uğraşıp didinmeye,emek vermeye değecek,içime sinen,gönlüme göre bir motor da denk gelir.

20190426_144335.jpg

20190426_144400.jpg
    İyi günlerde kullan kardeşim
    endroad (27.April.2019), Eray Aksoy (26.April.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Teşekkür ederim Ömer
    CELİL (26.April.2019), endroad (27.April.2019) Bunu beğendi.

newmoon06tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali YENİAY
    R CMSGT.
     Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
     Ankara
    Beğenmiş
    23,902
    Beğenilmiş
    3,682

20190426_144335.jpg

20190426_144400.jpg
    Güle güle, iyi günlerde kullan Eray. İntercom fiyatı 22 Euro (yurtdışı sipariş limiti) dan fazladır diye tahmin ediyorum, geldiğinde gümrüğe takılıp takilmadigini paylaşır mısın?

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Eray Aksoy (26.April.2019) Bunu beğendi.
    OF COURSE, AIR FORCE

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı newmoon06tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güle güle, iyi günlerde kullan Eray. İntercom fiyatı 22 Euro (yurtdışı sipariş limiti) dan fazladır diye tahmin ediyorum, geldiğinde gümrüğe takılıp takilmadigini paylaşır mısın?

ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben 35 Dolar ödediydim yanlış hatırlamıyorsam ? Geldiğinde ne olduğunu yazarım Abi

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    newmoon06tr (27.April.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Evet arkadaşlar.Hayırlı uğurlu olsun.Bugün çok şükür sertifikamı aldım.Pazartesi 14:50 için Nüfus Müdürlüğünden randevu da oluşturdum.Yeni ehliyet için işlemleri başlatmış olacağım.Çok mutluyum şu anda.Başka eksik malzeme,ekipman kaldı mı diye düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.Haa pardon bir tek motor kaldıydı Gel Haziran gel... Bu arada sertifikada Annemin adının son harfi yazılmamış.Bir sıkıntı olur mu acaba ?

20190426_181311.jpg
    CELİL (26.April.2019), endroad (27.April.2019), Mehmet A. (28.April.2019) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,917
    Beğenilmiş
    7,147
    Evet arkadaşlar.Hayırlı uğurlu olsun.Bugün çok şükür sertifikamı aldım.Pazartesi 14:50 için Nüfus Müdürlüğünden randevu da oluşturdum.Yeni ehliyet için işlemleri başlatmış olacağım.Çok mutluyum şu anda.Başka eksik malzeme,ekipman kaldı mı diye düşünüyorum ama aklıma bir şey gelmiyor.Haa pardon bir tek motor kaldıydı Gel Haziran gel... Bu arada sertifikada Annemin adının son harfi yazılmamış.Bir sıkıntı olur mu acaba ?

20190426_181311.jpg
    Maşallah p.tesi mutlu son inşallah
    Annenin isim harf eksikliği sorun olmaz sanırım
    Eray Aksoy (26.April.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah p.tesi mutlu son inşallah
    Annenin isim harf eksikliği sorun olmaz sanırım
    Aynen Başkanım.Ne kadar emek ve çaba harcadığımı en iyi sen biliyorsun.Baştan sona kadar tüm süre boyunca çok uğraştım ve sonunda her şey sizlerin de büyük desteğiyle teker teker sonuçlanmaya başladı.Şimdi tek ve asıl eksik motor kaldı.Onu da Haziran da halledeceğim.Tahminimce biraz uğraştıracak ama sonunda onda da mutlu sona ulaşacağım inşallah.

Sertifika üzerine belli olmayacak şekilde o harfi eklesem mi diye düşünüyorum Son anda bir sıkıntı çıkacak diye ödüm kopuyor

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (26.April.2019), endroad (27.April.2019) Bunu beğendi.

Sayfa 4 Toplam 11 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)