Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 102 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Bugün eve geldiğimde büyük bir sürpriz ile karşılaştım.Normalde pazartesi beklediğim deri yelek bugün eşime teslim edilmiş.Bir hışım kargoyu resmen parçalayarak açtım.Gördüğüm manzara karşısında eridim bittim resmen.Bu kadar kaliteli,bu kadar güzel bir yelek beklemiyordum.Kaldı ki ölçü de cuk diye oturdu üstüme.Burada 3-4 kere provaya gittiğim terziler dahi adam gibi iş yapamazken telefon da verdiğim ölçünün bu kadar orantılı ve düzgün bir şekilde işçiliğe yansıyacağı aklıma gelmezdi.Yeni Hudson dan Barış Bey'i arayıp teşekkür ettim ve her kuruşun helali hoş olduğunu söyledim.Geri dönüşüme ve bu kadar memnun olmama o da çok sevindi.Adam gerçekten işinin erbabı,ustası çıktı.Bu vesile ile beni kendisine yönlendiren Celil Başkanımıza tekrardan çok teşekkür etmek istiyorum.Yelek ihtiyacı olan gönül rahatlığı ile,hiç çekinmeden sipariş verebilirler

Sıra geldi asıl olaya Hemen giyip denediğim,eşime resimlerini çektirirken zevkten dört köşe olduğum ve "Resmen çocuk gibisin" azarını işittiğim yeleğimin fotolarını paylaşmak istiyorum Her şeyin en güzeli sizlerin olsun inşallah.

y1.jpg

y2.jpg

y3.jpg

y4.jpg

y5.jpg

y6.jpg
    CELİL (11.May.2019), endroad (11.May.2019), Mehmet A. (14.May.2019), Ömer (12.May.2019), TuruncuBuji (15.May.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün eve geldiğimde büyük bir sürpriz ile karşılaştım.Normalde pazartesi beklediğim deri yelek bugün eşime teslim edilmiş.Bir hışım kargoyu resmen parçalayarak açtım.Gördüğüm manzara karşısında eridim bittim resmen.Bu kadar kaliteli,bu kadar güzel bir yelek beklemiyordum.Kaldı ki ölçü de cuk diye oturdu üstüme.Burada 3-4 kere provaya gittiğim terziler dahi adam gibi iş yapamazken telefon da verdiğim ölçünün bu kadar orantılı ve düzgün bir şekilde işçiliğe yansıyacağı aklıma gelmezdi.Yeni Hudson dan Barış Bey'i arayıp teşekkür ettim ve her kuruşun helali hoş olduğunu söyledim.Geri dönüşüme ve bu kadar memnun olmama o da çok sevindi.Adam gerçekten işinin erbabı,ustası çıktı.Bu vesile ile beni kendisine yönlendiren Celil Başkanımıza tekrardan çok teşekkür etmek istiyorum.Yelek ihtiyacı olan gönül rahatlığı ile,hiç çekinmeden sipariş verebilirler

Sıra geldi asıl olaya Hemen giyip denediğim,eşime resimlerini çektirirken zevkten dört köşe olduğum ve "Resmen çocuk gibisin" azarını işittiğim yeleğimin fotolarını paylaşmak istiyorum Her şeyin en güzeli sizlerin olsun inşallah.

y1.jpg

y2.jpg

y3.jpg

y4.jpg

y5.jpg

y6.jpg
    Eray hayırlı olsun yakışmış kardeşim. Üzerinde eskisin heyecanın her daim bol olsun.

Bu arada resimlerden gönderdiğin mesajları çok net bir şekilde gördüm

O boşluklar dolacak tabi zamanla
    Eray Aksoy (12.May.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray hayırlı olsun yakışmış kardeşim. Üzerinde eskisin heyecanın her daim bol olsun.

Bu arada resimlerden gönderdiğin mesajları çok net bir şekilde gördüm

O boşluklar dolacak tabi zamanla

Gözünden bir şey kaçmıyor maşallah Ama yukarıda da yazdığım gibi hiç bir şeye acele etmiyorum.İlle de öyle bir derdim yok.Beraber olmak,şurada iki kelam sohbet edip gülümsemek bana yeter de artar.Gerisi nasip kısmet işi.
    Ömer (13.May.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)