Vallahi Celil Başkanım olmasa ne yapardım bilemiyorumKorumalı pantolon için aramadık yer bırakmadıktan sonra neredeyse vazgeçiyordum ki Celil Başkanım böyle bir fikir verdi.Terziye gidip iyice izah edip anlattıktan sonra çıkan sonucu merakla beklemeye başladım.Adam öyle bir işçilik yapmış ki bayıldım resmen.Tüm korumalar yerlerine tam sığıyor.Milim dahi boşluk yok.Yani oynama yapma ihtimali yok.Yuvalarına sokarken korumaları biraz büküp sokmak gerekiyor.Çok güzel olmuş gerçekten.Yerlerini de tam ayarlamış.Ne bir santim üstte ne de altta.Tam olması gerektiği yerlerde.Diz ve kalçalar korumaya alındı.Kevlar bulamadığımdan Allah göstermesin bir kaza anında kalça ve diz hariç sıkıntılı yine de.Sürtünmeden dolayı olursa diğer açıkta kalan kısımlara olan olur.
20190514_205039.jpg
20190514_205051.jpg
20190514_205145.jpg
20190514_205153.jpg
20190514_205244.jpg

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Korumalı pantolon için aramadık yer bırakmadıktan sonra neredeyse vazgeçiyordum ki Celil Başkanım böyle bir fikir verdi.Terziye gidip iyice izah edip anlattıktan sonra çıkan sonucu merakla beklemeye başladım.Adam öyle bir işçilik yapmış ki bayıldım resmen.Tüm korumalar yerlerine tam sığıyor.Milim dahi boşluk yok.Yani oynama yapma ihtimali yok.Yuvalarına sokarken korumaları biraz büküp sokmak gerekiyor.Çok güzel olmuş gerçekten.Yerlerini de tam ayarlamış.Ne bir santim üstte ne de altta.Tam olması gerektiği yerlerde.Diz ve kalçalar korumaya alındı.Kevlar bulamadığımdan Allah göstermesin bir kaza anında kalça ve diz hariç sıkıntılı yine de.Sürtünmeden dolayı olursa diğer açıkta kalan kısımlara olan olur.