haa o zaman olur :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
ama oda belli olmaz her an her taşın altından çıkabilir :?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)haa o zaman olur :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
ama oda belli olmaz her an her taşın altından çıkabilir :?
haydi çocuklar motora
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)http://www.vezirspor.com.tr/tesislerimiz.asp
Biri masaj salonu mu demişti, alın size masaj salonu. yalnız masör biraz hayal kırıklığı yaratabilir
tesis süper yalnız. Seyirciler için de acaip konforlu.
Yok mu başka top cambazı yahu??? Geçen listede adı olup şimdi sesi çıkmayanlar, siz özellikle aloooooooo. Bak size güvenip sahanın parasını da verdik
Infinitedreams ,uğurcuk , sancezz , çelebi murat , Gençer , Barışmert ,Osman ve diğerleri... de hadi...
yol yapalım yol
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Bana uyar zaten kenardan sizi izlerken baya yorulcaz
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)baba hepsi aynı tepside olacak kardeş kardeş yumulucaz işteyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
YALNIZ!!! masajcı abiye DİKKAT!!!
daha öncede dediğim gibi HAYDARR çıktı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
haydi çocuklar motora
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)sen ona yaptırırsın masajı anladın sen onu :mrgreen:BULL Nickli Üyeden Alıntı
ya nerede bu millet isim yazdıranlar nerdesiniz :?:
İstanbulalovvvvvvvvv nerdesiniz yavvv ...
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ben burdayım!! Bi terslik çıkmazsa inşallah cuma akşamı beraber dop depeceeeez!!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)yaz abi moonchild kardesimide listeye 6 numara
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)HALI SAHA TAYFASI:
1-Carvalho
2-Yasinsubay
3-İakyürek
4-Aidikurt
5-BULL
6- Moonchild
7-
8-
9-
10-
11-
12-
Aha da ben kendimi yazdım!! Kimseye zahmet vermeyelim!! Ama daha 1 takım olduk, birtakım arkadaşlardan ses yok!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ahanda benıde yazın bensız mac serbetsız baklava gıbı olur bu arada baklavaları hazırlayınn heytttttttttt uleynn :P :mrgreen: :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1-Carvalho
2-Yasinsubay
3-İakyürek
4-Aidikurt
5-BULL
6- Moonchild n
7-sancezz
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)