bak bunu hic dusunmemistim, yalnız onumuzdeki carsamba sanırım yok isterseniz ayırtayım duruma gore cuma musait olursa kaydırırıziakyurek Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)bak bunu hic dusunmemistim, yalnız onumuzdeki carsamba sanırım yok isterseniz ayırtayım duruma gore cuma musait olursa kaydırırıziakyurek Nickli Üyeden Alıntı
İstanbulbana uyar ...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Çarşamba bana uymaz. Akatlar'da futbol olayım var :(
Cuma'ya yüklenelim derim...
yol yapalım yol
İstanbulaslında şampiyonlar ligi vs sebeplere baktığımızda cuma günü uygun görünüyor ki ben cuma 20 de işten çıkıp motorla birinci köprüden geçip gelcem...
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)ben heşbişe annamadım yaw
maç varmı?
varsa ne zaman?
neden bu hafta değil?
benden ne kadar kaçabilirsiniz?
ha bu hafta ha öteki...
aklınızı alıcam... (rakip takım için diyorum)
![]()
![]()
ayaanızı elinize vericemmm
kafanızı kırıcam canınızı acıtıcammm
haarrrrrr
haydi çocuklar motora
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ahanda bırsey eksık takım ısmı yok
1.regal spor
2.raptor spor
karsı karsıya kıyasıya rekabet bu macı sakın kacırmayın dıyorum naklen ...................... stadında
yaa bull kardes bende anlamadım sımdı mac nerde yapıcak ne zaman yapılcak eeee hadıııı :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
İstanbulbull kardeş sen benim teli bir kere çaldır sonra ben sana anlatırım detayları :P :P :P
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Evet arkadaşlar şimdi niye özelden mesaj atıp maç yeri ve saati konusunda BULLa haber verilmemesi gerektiğini anladım :P :P :PBULL Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Futol federasyonu halı saha lisansı olmayan kişilerin futbol oynamasını ve FIFA kokartsız hakem olmadan oynanmasını yasaklamış.Biz bunları sağlıyamayızki.Tühh oynıyamıycaz ne kötü :(
İstanbulkıvırtma oziiiiiiii :evil: :evil:
hala bi çıkar yol arıyosun ama yemesssler , kaçamazsın :P :P :P
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)