Kokoreçe noldu neyse kokoreçleri herkez kendi yesin baklavada yeriz bize kapalıdan bilet ayırabilirmisiniz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Kokoreçe noldu neyse kokoreçleri herkez kendi yesin baklavada yeriz bize kapalıdan bilet ayırabilirmisiniz
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Abi benide yazın ama ben bu hafta gece çalışıyorum..Yoksa top geçer adam geçmez:P
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Sana locadan ayırıyoruz UA kardeşim...yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
yol yapalım yol
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Selcuk kardesim simdi boyle damardan girersen olmaz valla adamı yirler sonra
Bence boyle yapacagımıza tek rakamlar ve cift rakamlar olmak uzere 2 takım yapalım boyle ayıp olur sonra
mesela tek sayılar 1. Takım, çift sayılar 2. takım olsun
Boylece kimse ne oldugunu anlayamadan oldu bittiye getirir isi bitiririz nasıl ama iyi fikir degilmi
Baklava isine gelincede onda da bir oylama yapalım derim
Baklava mı kokoreç mi?sonuca gore ikisinden birini yenilen takım yenen takıma ısmarlar
kokoreç derseniz sizi cok kral bir yere gotururum yer Üsküdar da midye ve kokoreç uzerine 1 numaradır hayatınızın kokoreçini yersiniz valla
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)O zaman kadro oluşsun ekipleri kurarız. Tek çift iyi fikir..
yol yapalım yol
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)UA nın dedigi gibi kokoreçi herkes kendi yer baklavayıda gelirken alsak yenilen takıma sadece parasını vermek dusse olmazmı, sıcagı sıcagına baklavalar goturulurcarvalho Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Evet evet Yasin kardeş en iyisi bu
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Yancılar varrrrrr Dikkattttt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Tabi kardeşim o kadar gelip tezahurat yapçaz hakettcez baklavaları
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)HALI SAHA TAYFASI:
1-Carvalho
2-Yasinsubay
3-İakyürek
4-Aidikurt
5-BULL
6- Moonchild
7- sancezz
8- gecee
9-
10-
11-
12-
Gecee ile msn den konustum geliyormus, listeye ekledim
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)