Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Rutkay Ediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rutkay Ediz
    Makine Mühendisi
     Suzuki Volusia VL800
     Ankara
    Beğenmiş
    2,980
    Beğenilmiş
    695
    Valla Eray Abi spyder düşünüyor gibisin oldu spyder aldın :D 1 saat mola vermeden gidebiliyorsan tebrik ederim :D Mola verince değiştiriver işte ne olacak :D 1 batarya yaklaşık olarak 1-1.5 saat arası fulleniyor daha 3 bataryalık sürüş yapmadım ben. Bitince biter priz bulmak lazım :D Aküye müzik sistemi takacaktım ondan da tırstım ondan da vazgeçtim ben illa ki aparat yapılır şarj edilir ama gerek yok.
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumun için teşekkür ederim.Yani bir batarya ile yaklaşık 60 - 70 dakika görüntü çekebiliyorsun.Peki diyelim ki uzun yol yapıyorsun.5-6 saat gideceksin.Her saat başı durup batarya değiştirmek zor olmaz mı ? Hadi onu da boşver.Bir şekilde zaten mola veriyoruz ve o arada değiştiririz.Ama batarya 3 adet var dedin.Boşalanı tam kapasite şarj etmek için ne kadar süre lazım ? Bunun için motora hangi bağlantı aygıtını ekledin ? Aküye zararı var mı ? Yani sis farlarının aküye zararlı olduğunu,bizim motorların bu enerji sarfiyatını kaldırmayacağı yazılıydı bir başlıkta.Bu şarj kitleri zarar verir mi akümüze ? Gece çekimlerinde nasıl ? Ses kayıt işini nasıl çözdün ? Soru bombardımanına tuttuğumun farkındayım ama en doğrusunu kullanandan öğrenirim.Mecbur soruyorum işte
    Eray Aksoy (06.April.2019) Bunu beğendi.
    Konu Rutkay Ediz tarafından (06.April.2019 Saat 14:33 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)