Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 46 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı Rutkay Ediz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Eray Abi spyder düşünüyor gibisin oldu spyder aldın :D 1 saat mola vermeden gidebiliyorsan tebrik ederim :D Mola verince değiştiriver işte ne olacak :D 1 batarya yaklaşık olarak 1-1.5 saat arası fulleniyor daha 3 bataryalık sürüş yapmadım ben. Bitince biter priz bulmak lazım :D Aküye müzik sistemi takacaktım ondan da tırstım ondan da vazgeçtim ben illa ki aparat yapılır şarj edilir ama gerek yok.

Haydaaa...Spyder ile neden 1 saatten fazla sürülemiyor ? Titreşim,rüzgar alması falan o kadar çok mu rahatsız ediyor ? Spyder alma niyetindeyim ama sıkıntı yaşayacaksam da başka bir alternatife yöneleyim ?
    Rutkay Ediz (06.April.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Rutkay Ediz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rutkay Ediz
    Makine Mühendisi
     Suzuki Volusia VL800
     Ankara
    Beğenmiş
    2,980
    Beğenilmiş
    695
    Selesi çok aşırı rahatsız abi bacakların da duruşu ile alakalı hafif ağrı sızı yapıyor özellikle kaba ette uyuşma :D komple aşağı tarafı hissedememe , yolda düştü mü acaba diye kontrol etme isteği uyandırıyor benden demesi :D
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haydaaa...Spyder ile neden 1 saatten fazla sürülemiyor ? Titreşim,rüzgar alması falan o kadar çok mu rahatsız ediyor ? Spyder alma niyetindeyim ama sıkıntı yaşayacaksam da başka bir alternatife yöneleyim ?
    Eray Aksoy (06.April.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı Rutkay Ediz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selesi çok aşırı rahatsız abi bacakların da duruşu ile alakalı hafif ağrı sızı yapıyor özellikle kaba ette uyuşma :D komple aşağı tarafı hissedememe , yolda düştü mü acaba diye kontrol etme isteği uyandırıyor benden demesi :D

Evet bunu duymuş ve bir kaç yerde de okumuştum.Kilolu olduğumdan totom daha çabuk ağrıyabilir ? Bu yüzden motoru aldığımda yapacağım işlerden biri de sele modifikasyonu olacak.Jel,ekstra sünger yada komple başka rahat olan bir motorun selesi ile değişimi gibi çözümler var aklımda.Yoksa saat başı mola vermek zorunda kalsam yol bitmez.İlk iki üç mola hadi idare ettin diyelim.Ama sonra motora bindikten on dakika geçmeden gene ağrı başlar.Yani seleye bir işlem yapmak lazım mutlaka.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)