Çok geçmiş olsun gerçekten deli oldum okurken. Umarım en güzel şekilde halledersiniz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona 250
Konya
A Rh (-)Çok geçmiş olsun gerçekten deli oldum okurken. Umarım en güzel şekilde halledersiniz
DAYTONA
İSTANBUL- AVRUPA YAKASI
0 Rh (+)Geçmiş olsun üstat sağlam bir usta bulursan hal edilmicek bir şey değil İstanbulda olsaydın Ahmet usta toplardı ama orda da vardır işini hakkıyla yapan ustalar maddi olarak sıkıntın yoksa hal edilir regal raptor nazlıdır biraz ama bağımlılık yapıyo vazgeçemiyoruz en kısa zamanda yollarda olman dileğiyle ✌ï¸�
Eray Aksoy (17.May.2019), mxsrn (16.May.2019), solamnic (17.May.2019), Zafer (16.May.2019) Bunu beğendi.
Daytona 250
Ankara
B Rh (+)Herkese, iyi dilekleri ve sıkıntımı empati yaparak paylaştığı için teşekkür ederim. Verdiğiniz değerli fikirleri göz önünde bulundurarak fikir almak için bir de kaynakçıya gidip göstereceğim. Ne diyeceklerini duymak istedim. Tabi önceliğim yeni blok, yeni mil, yeni masura bilyası olacak. Aslında bunun sebebi olurda bir gün satarsam alan kişi arkamdan sövmesin. Nede olsa bu tip insanlar yüzünden sıkıntı yaşıyoruz.
Celil ve cicada' ya ayrıca teşekkürler. Eğer gelişme olursa buraya yazarım.
CELİL (17.May.2019), cicada (17.May.2019), endroad (17.May.2019), Eray Aksoy (17.May.2019), mxsrn (21.May.2019) Bunu beğendi.
Est Sularus Oth Mithas
Ken wa kokoro nari

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)İnşallah tez zamanda hallolur.Merakla takip ediyorum konuyu.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.
Regal Raptor Daytona 250
Konya
A Rh (-)Son durum nedir? Umarım gelişme vardır
Dd250e-9 dadwy 2010
Tekirdag
B Rh (+)Bence o ustayı bulmaya bak yoksa büyük masraf edeceksin ,bu regaller cg ye benzemez bir motor yaptırması 2 bini geçiyor.sorması ayıp daytonayı kaça almıştın
Regal Raptor Daytona 250
Konya
A Rh (-)Herkese iyi geceler, sahibinden.com’da gezinirken dikkatimi çeken bir Spyder ilanının açıklamasına sahibinin Spyder’a, Yamaha Dragstar’ın şanzımanı ve Yamaha Dragstar debriyajını taktığını yazmış. Motorunu da 450cc’ye yükselttiğini belirtmiş. Bu şanzıman değişikliği ne kadar sağlıklı? Yorumlarınızı çok merak ediyorum.
İlanın linki şu şekildedir;
“ape gidonlu 450cc ozenle yapilmis spyder”
İlan No: 692907558 https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...92907558/detay

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)
Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Bu çok iyiymiş o zaman hemen hurdacılar sitesine gidip o parçaları bulup klasiğime uyarlatıyorum sonra motorum ömürlük oluyor ama bende de kasık fıtığı var bel fıtığı belirtileride var. Binemem diye 1 sene sonra tok satıcı olmama rağmen o kadar masraf yaptıktan sonra emsallerinden ucuza satıyorum.
Bilemedim
Bir bilene sormak lazım, ama bilen bunu bilseydi niye şimdiye kadar bu kadar sıkıntılar çektik ki
Mehmet A.
CELİL (26.May.2019), Eray Aksoy (26.May.2019), mxsrn (26.May.2019), Raci06 (27.May.2019), Zafer (26.May.2019) Bunu beğendi.
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)