Mehmet tekrar geçmiş olsun.Regaller de şanzıman problemi malzemenin üretim esanasında yanlış yapılan ısıl işlemi ile alakalı.10-15 bin km. de şanzıman istiyor makineler.Ben motor sahibi değilim ancak uzun zamandır burada yazılan ve görüştüğümde anlatılan budur bana.Öncelikle motoru açmak için kafadan ustalar 400-500 lira para istiyorlar.Dişli,keçe falan derken çok rahat 1000 lira da malzeme tutuyor.1500 liraya çıkabiliyorsan gene çok iyi rakam sayılır.Normalde rakam 2000 liraya yakın tutar motorun durumuna göre.Şimdi sende sorun sadece dişlilerde ise facebook gibi sosyal alanlardan veya çıkma parça satanlardan sorunlu dişliyi temin edebilirsen fiyat da ona göre düşecektir.Yok bulamazsan da set olarak alman gerekecek ve bu da sana ortalama 800 - 1000 lira gibi bir rakama gelecektir.Şanzıman değişimi gerekiyorsa izleyebileceğin tek yol budur.Başka halloluru yok.Maalesef bu rakamları karşılamak durumunda kalıyoruz.İyi bir ustaya motoru emanet etmek ise işin en önemli püf noktasıdır.İşin ehli olmayan bir usta adamı canından bezdirebilir.100-200 lira fazla olsun ama adam gibi olsun.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)