Ustalar gerekeni söylemiş.Bize fazla laf etmek düşmez.Ancak sürecin en zor kısmındasın.Ben de senin gibi aylardır motor arayışı içerisindeyim.Nasip kısmet işi artık.Ben de sana o bütçeye göre Regal Raptor Spyder ve Daytona öneririm.350 cc olanı almanı şiddetle tavsiye ederim.250 cc istediğin gücü hissettirmeyebilir sana ? Bundan hariç 250 cc olup torku falan çok iyi olan Hyosung GV250 de diğer bir seçenek.Bunlardan başka diğer marka ve modelleri pek tavsiye etmiyorum.Gerçi Daelim var ancak boyuna göre altında biraz ufak duracaktır.Ekipman olarak LS2 veya MT Helmets kaskları öneririm.Uygun fiyatlı modelleri var.Mont ve Eldiven olarak en uygun markalar Prosev ve Prohell markaları benim bildiğim kadarıyla ? Yiba çarşısında en uygun fiyatlı ekipmanları bulabilirsin.Ancak Allah göstermesin bir kaza anında senin göreceğin zararı ve daha beter durumların ciddiyetini belirleyecek en önemli şey ekipmanlarının kalitesidir.Mesela bir kevlar kot 500-800 lira arası ama 500 derece asfaltta oluşabilecek sürtünme ısısına kadar derini,cildini korumaktadır.Yani ekipmana harcayacağın hiç bir kuruş ziyan olmayacaktır.12-13 bin arası motor diğerini de ekipmana yatırmanı önerirdim.Allah şimdiden hayırlı motorlar ve kazasız belasız sürüşler nasip etsin.
Üstadlar yazmış ama bir de ben hatırlatayım.Üçünüz de yeni ehliyet alıyorsunuz ve bu süreç boyunca elli yerden elli farklı yorum alarak aklınız karışıp kafanız patates oluyordur.Bizim Ankara ekibi ile bir akşam toplantılarında gidip tanışın.Size çok büyük faydası olacaktır.Bu tecrübe ve bilgilerden yararlanmanızı,kaçırmamanızı tavsiye ederim.

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)