Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 23 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Yiğitcan Ertürk
    Grafiker
     2018 - Mondial Rx3i Evo
     ANKARA
    Beğenmiş
    16
    Beğenilmiş
    5

Hepinize Selam

Arkadaşlar Merhaba,
    İsmim Yiğit, 32 yaşındayım, evliyim. Ankaralıyım ve Ankara'da ikamet ediyorum. Grafikerlik mesleği ile uğraşıyorum.
    Küçüklükten beri hayalim olan motor hayalimi 3 arkadaş kursa kayıt olarak başlattık.
    Geçtiğimiz hafta sonu eğitim aldık, şimdi sınav tarihini bekliyorum.2 arkadaş cruiser, 1 arkadaşım da naked motor satın almak istiyoruz.
    Benim motor sürme / kullanma amacım;
    Şehir içinde işe gidip gelmek (ortalama günlük 20km), çevre bölgelerde (bolu, amasra vb.) kamp veya geziler yapmak, ayda en az 1 kez Eskişehir'e gidip gelmekte kullanmak olacak. Tecrübe kazandıktan sonra arkadaşlarımla beraber, eşlerimiz ile artçılı sürmek istiyoruz.
    Peugeot 206 aracımı yaklaşık 7-8 ay önce sattım, ekipman dahil maksimum 18-19 bin TL bir bütçem var.

Motor satın aldıktan sonra minimum 3 yıl beni minium sorun ile götürebilecek bir model almam gerekiyor. Kısa sürede model / tarz değiştirmek için bütçem maalesef uygun değil.

Kafamda öne çıkan 3 model; artçımı da düşünecek olursak; kafam çok karıştı ancak sonunda 3 modelde karar kıldım;
    - Hyosung GV 250, Daelim Daystar 250, RR 250 Classic modelleri.
    Boy: 1.79 - Kilo: 87 Yaş: 32

20-25 yıllık motorcu bir abimin tavsiyesi ile ekipman için ortalama 4-5 bin TL gibi bir bütçe ve ekipman listesi oluşturduk.
    Önceliğim her zaman güvenli ve maksimum korunaklı sürüş olduğu için bütçemin 1/3 kısmını ekipmana ayırmak istiyorum.

Hem motor hem de ekipmanlar hem de güvenli sürüş için tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Bulduğum ekipmanları yazıyorum;

Kask: Premier Trophy NX Carbon, Shoei Qwest
    Mont: Revit Eclipse,Revit GT-R Air
    Pantolon: Revit Corona, Austin, Brendwood, Seattle modelleri,
    Eldiven: Revit Fly, Vexo Chiago,
    Ayakkabı: Falco Shiro, Falco Lennox, Dainese Street Rocker
    Kargo Dahil Ortalama Fiyat: 5450 TL
    Aynı özellik veya kaliteye yakın daha F/P tarzı ürünler, ekipmanlar varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

İyi forumlar, iyi sürüşler dilerim hepinize.
    CELİL (25.June.2019), cicada (26.June.2019), FouL (26.June.2019), Mehmet A. (26.June.2019), newmoon06tr (25.June.2019), Raci06 (27.June.2019), Rutkay Ediz (02.July.2019), Zafer (25.June.2019) Bunu beğendi.
    Konu YgTuRK tarafından (25.June.2019 Saat 18:09 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)