Araba ehliyetimi 2009 da aldım. Motosiklet ister misin dediler, Yok canımı sokakta bulmadım araba yeterli dedim. 2016 yılına kadar hayatımda motosiklet ilanı açıp bakmışlığım yoktur. İnternette dolaşırken çinli chooperlara denk geldim. Ucuzluğunuda görünce, La bi tane alayım motosiklete binmedi demesinler diyerekten motosiklet ehliyetim yokken motosikleti aldım. Sonra sabahları erken saatlerde (5 ve 6:30 araları) sahil yolunda antrenmanlar yapmaya başladım. Sonra uzun kilometrelere ihtiyacım olduğunu fark edince 1 ay içinde a2 ehliyetimi aldım. A2 aldım çünkü ilçedeki kursların hiç birinde A sınıfı vermiyorlardı. Bende A2 yi aldıktan sonra toplamda 300 ile 600 Km lik gidiş gelişli km'ler yapmaya başladım. Uzun yol yapmaya başlayınca gittiğim yere vardığımda ayrı keyif yolculuk yaparken ayrı keyif aldığımı fark ettim. Yani anlayacağınız zehir vücudumun her yerini sarmış. Birde chooper larda(Çinli chopperlarda) en sevdiğim özellik kendinize göre özelleştirmelerin ucuz şekilde halledilebilmesi oldu.

YAMAHA XVS950a
Antalya-Finike
B Rh (+)