Biraz önce jant telleri için motoonline ile görüştüm.Telleri bu hafta yetiştiremiyorlarmış.Yalvardım resmen.Tekrar atölyeyi arayıp bana dönüş yaptılar ama maalesef yetişmiyor.Bildiğim ne kadar küfür varsa içimden ettim ve etmeye devam ediyorum.Yani motora binme işi en erken haftaya çarşamba-perşembe ye kaldı.Yaşanabilecek ne kadar aksilik varsa en başından bugüne kadar başıma geldi.Sanki kader beni motor işinden uzak tutmaya çalışıyor gibiYoruldum arkadaşlar.Gerçekten manevi olarak çok yoruldum ve tükendim.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Yoruldum arkadaşlar.Gerçekten manevi olarak çok yoruldum ve tükendim.

Motoonline'ı aradım ve "Kalsın" dedim.Motokurye yollayıp jant tellerini aldırdım ve şu anda locomotor Kadir Usta ya doğru yoldalar.Kafayı motor ile bozdum.Bu yüzden her yol ve çözüme yöneliyorum.Bir günde hazırlayıp yollayacaklar inşallah.En geç cumartesi veya pazar teslim almış olurum motorumu.3-4 gün kazanmış oldum.Ya basit birer jant telini üretmek için herifler bir hafta - on gün zaman veriyor.Yuh olsun ya.Sonra da "Yerli piyasada iş olmuyor.Battık.Kazanamıyoruz..." diye ağlarlar.Bildiğin basit bir teli on günde ancak üretebiliyorsan yazıklar olsun sana.