Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eray mutluluğunu buradan hissedebiliyorum. Allah mutluluğunu daim etsin, keyifle nice yollara inşallah.

Maşallah tosun paşaya değmesin İsmi çabuk bul yoksa kalır tosun paşa...

Çok sağolasın Ömer Gerçekten çok mutlu oldum.Yanından ayrılamıyorum.İsim konusu karışık.Kafamda çok isim var ama tam her açıdan uyan bir şey olsun istiyorum.

Alıntı Mehmet A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi hayırlı uğurlu olsun tekerine taş değmesin yolun düz bazende kıvrımlı rüzgarın bol olsun.
Allah kaza bela vermesin

Mehmet A.

Sağolasın Mehmet.Allah razı olsun.

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eray Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız keyifle kullan inşallah 🤘🏽

Sağolasın Başkanım

Alıntı Raci06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İsim belli ömer hocam, " Hunhar," veya "kara hunhar"., bizzat Eray kendi söyledi..
Tosunpaşa da fena isim değil aslında.

Yemeğe düşkünlükten gidersek..
Yolböreği
Külbastı

tarihsel karakter
Keykubat

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Raci Abi bu motora bu isimler ayıp olur.Asil bir isim bulmak lazım.Senin gibi bir Şair den,Ozan dan güzel öneriler bekliyorum

Alıntı cicada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi çoook duygulandım valla. sanki kendime almış kadar hissettim duygularını. allah kazasız belasın neşeyle binmeni nasip etsin. lardan korusun...

Deniz çok teşekkür ederim.Samimiyetini ben de hissediyor ve mutlu oluyorum.En güzelleri sizlerin olsun inşallah

Alıntı NanoGuardian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eray abi okurken benim yüzüm güldü eline sağlık, Rabbim kaza bela vermesin, ama hala altında küçük mü kalmış

Sağolasın Muhammed.Cümlemize kaza bela vermesin inşallah.Motor altımda çok küçük durmadı.Zaten daha büyüğü de yok bunların Biraz resimden,biraz da kilodan dolayı motor tam oldu.Dragstar falan sırıtırmış doğrusu.

Alıntı FouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah kaza bela vermesin sanada çok yakıştı kendim almışım kadar sevindim

Murat çok teşekkür ederim.Eksik olmayın.Sevincime ortak olmanız beni çok mutlu etti.Hepinize sonsuz teşekkürler.

Alıntı TuruncuBuji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Motosiklete binmek için bahane üretmekten başka derdin olmaz inş. :D
Not :Çok yakışmış abime.

Cihan'ım Allah razı olsun.Çok sağolasın.Duygularımı anlatacak kelime dahi bulamıyorum En kısa zamanda ağırlığına falan alışıp yollara düşmek istiyorum.

Alıntı Rutkay Ediz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi hayırlı, uğurlu olsun maşallah pek yakışmış. Kazasız, belasız sürüşler dilerim abi.

Sağolasın Rutkay.En samimi duygularımla sizlere daha güzellerini dilerim.Sağolasın