Biri beni durdursun

Bugün saat 15:30 gibi motorumu aldım ve tırsa tırsa sürmeye,daha doğrusu şehiriçi trafiğine girmeye niyetlendim.Ya arkadaşlar bu nasıl bir zevktir böyle Zevkten resmen eriyip aktım.Ben böyle bir keyif ve zevki hiç tatmamıştım.Bu yaşa kadar resmen yılları boşa heba edip gitmişim.Trafiğe girdikten bir dakika sonra ne korku ne de telaş kaldı.Ben aslında bu Motto Akademi Eğitiminde bayağı bir şeyler kapmışım gerçekten.Şehir içi sürdüm.Ardından Manavgat Barajına doğru gittim.Oradan geri gelip şehiriçi ne daldım gene.Oradan Cafe lerin olduğu,piyasanın full takıldığı caddelerde gezdim.Bütün gözler bana dönüyordu.Aslında hava atmasını,üç kuruşluk malını gösteren sonradan görme de değilim.Ama o an içime bir yaratık kaçtı sanki 2. vites te giderken debriyajı çekip gaza ufak ufak yüklenince çıkan o ses karşısında millet büyülendi resmen.Birbirlerine motoru gösterip bana hareketi yaptılar.Egzosum orjinal.Yani sesi gayet makul.Ama o kadar gücünü hissettiriyor ki millet rahatsız olmuyor ama ister istemez dönüp bakıyor.Tabi ben milletin ne dediğinde değilim.Yada nasıl hoşlarına gittiklerine de aldırmıyorum.Ama kask kafamdayken dahi o sesi gümbür gümbür duymak,bacakların arasında o gücü hissettmek beni resmen kopardı.Beni forumda bir süre görmeyi unutun Yarın motorun lastik ve balata siparişleri verilecek.Jant telleri sökülüp numune olarak yollanacak.Bir hafta - on gün kadar motor yatacak.Şu anda canımı sıkan tek konu bu.Onun haricinde mutluluktan uçuyorum