Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sıkma canını Eray hocam, her şerde bir hayır vardır diyelim. Diğer işleri hallet bu sırada. Az daha sabır yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin, tertemiz pırıl pırıl bir motora uzun yıllar bineceksin inşallah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı TuruncuBuji Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eray abi motosiklete binmeye başlayınca hepsini unutursun.
Alıntı endroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sıkma canını Eray, en azından çözümsüz sıkıntılar değil, sadece biraz vakit istiyor. İyi tarafından bakmaya çalış. İşi bilen Ustalar var ve parça sorunun yok. Hepsi bir araya geldiğinde dört dörtlük sıkıntısız istediğin zaman binip her türlü yola gidebilecek bir motorun olacak. Bu yola sıfırdan başlamıştın, şimdi ise hem ehliyetin var hemde Motorun, şunun şurasında bir hafta kaldı
Ben bazı konularda biraz kafası kırık bir adamım Motoonline'ı aradım ve "Kalsın" dedim.Motokurye yollayıp jant tellerini aldırdım ve şu anda locomotor Kadir Usta ya doğru yoldalar.Kafayı motor ile bozdum.Bu yüzden her yol ve çözüme yöneliyorum.Bir günde hazırlayıp yollayacaklar inşallah.En geç cumartesi veya pazar teslim almış olurum motorumu.3-4 gün kazanmış oldum.Ya basit birer jant telini üretmek için herifler bir hafta - on gün zaman veriyor.Yuh olsun ya.Sonra da "Yerli piyasada iş olmuyor.Battık.Kazanamıyoruz..." diye ağlarlar.Bildiğin basit bir teli on günde ancak üretebiliyorsan yazıklar olsun sana.

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi