Ben bazı konularda biraz kafası kırık bir adamımMotoonline'ı aradım ve "Kalsın" dedim.Motokurye yollayıp jant tellerini aldırdım ve şu anda locomotor Kadir Usta ya doğru yoldalar.Kafayı motor ile bozdum.Bu yüzden her yol ve çözüme yöneliyorum.Bir günde hazırlayıp yollayacaklar inşallah.En geç cumartesi veya pazar teslim almış olurum motorumu.3-4 gün kazanmış oldum.Ya basit birer jant telini üretmek için herifler bir hafta - on gün zaman veriyor.Yuh olsun ya.Sonra da "Yerli piyasada iş olmuyor.Battık.Kazanamıyoruz..." diye ağlarlar.Bildiğin basit bir teli on günde ancak üretebiliyorsan yazıklar olsun sana.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)

Motoonline'ı aradım ve "Kalsın" dedim.Motokurye yollayıp jant tellerini aldırdım ve şu anda locomotor Kadir Usta ya doğru yoldalar.Kafayı motor ile bozdum.Bu yüzden her yol ve çözüme yöneliyorum.Bir günde hazırlayıp yollayacaklar inşallah.En geç cumartesi veya pazar teslim almış olurum motorumu.3-4 gün kazanmış oldum.Ya basit birer jant telini üretmek için herifler bir hafta - on gün zaman veriyor.Yuh olsun ya.Sonra da "Yerli piyasada iş olmuyor.Battık.Kazanamıyoruz..." diye ağlarlar.Bildiğin basit bir teli on günde ancak üretebiliyorsan yazıklar olsun sana.