Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Eray sakiiin .....
İlk defa böyle bir durum oldu
Olan oldu şimdi yapılacak şey biz yolumuza kaldığımız yerden devam ederiz sıkma canını 👍👍👍👍
Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
birini atayın içinizden Celil Başkanda uygun görürse şifreleri vereyim. İstediğiniz zaman yedek alırsınız.
Aslında yedeklerimiz vardı ama servera girip gizli yerdeki yedekleri bile silmişler ilk defa böyle bir durumla karşılaştık.
Çözüm önerisi olan olursa Celil Başkanla teyitleşip kara veribilirsiniz.

Vallahi Celil Başkanım canım çok sıkıldı bu duruma. Alper arkadaşımızın da belirttiği gibi bu işlerden anlayan birileri vardır içimizde.Yedek alma işlerini ona yaptırtabiliriz.Servarın içine girip yedekleri bile silmişler yazılana göre.Mutlaka buna da bir çözüm vardır.Hosting ve domain aldığımız yer bunu yapıyor olması lazım.Bu garantiyi veremiyorlarsa da başka yerlere bakılır zamanı gelince.Piyasada çok düzgün firmalar var.Fiyatları da hemen hemen aynı zaten.

Alıntı aidikurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada Eray kardeşim forumun hakkı zaten Celil Başkanda dediklerinden birşey anlamadım.

Alper hocam ben de onu diyorum zaten.Mesele forum hakkı değil.Orada yanlış bir ifade kullandım tabi.Ama her tür sıkıntıda sizi rahatsız etmek te mantıklı ve doğru gelmiyor bana.Yarın öbür gün bir müşgülünüz olsa veya başka bir durum yaşansa ve size ulaşamazsak elimiz kolumuz bağlı kalacak.Belirttiğiniz gibi şifreleri almak en basit çözüm.Hem Celil Başkanım,hem sizin hem de bizim için.Başkan kimi uygun görürse ona bu sorumluluğu verebilir.Hatta dışarıdan birine de yaptırılabilir.Yeter ki güvenilir biri olsun.