süper geceydi.eğlendik yedik içtik gerçi motorcular daha sonra midye yemeğe gittiler ama ben gidemedim :(
motorum yok :(
bu arada gelecem deyip gelemeyenleri![]()
![]()
:D
gelen herkes saolsun.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
süper geceydi.eğlendik yedik içtik gerçi motorcular daha sonra midye yemeğe gittiler ama ben gidemedim :(
motorum yok :(
bu arada gelecem deyip gelemeyenleri![]()
![]()
:D
gelen herkes saolsun.![]()
Evet arkadaşlar , akşamki buluşma her zamanki gibi neşeliydi. İnci hocamızın motoru da 10 Numara olmuş, Hocamızın gözlerinin içi gülüyordu. Ozzy ise her zamanki gibi neşeliydi. cep telefonumla çektiğim bir kaç resmi göndereyim.Bu arada sakız kutumu kim aldıysa afiyet olsun...Mekan çok güzel , mekan sahibi ( galiba ismi cüneyt'ti ) çok kafa dengi birisi. görüntü cep telefonu ayarlarından dolayı çok net değil. buun için özür diliyorum
Kolu alçıda olan bir dostunuz olurda , hiç o alçıyı imzalamamak olurmu ?? asla
İmza kampanyasına devam
İşte alçının son hali
Birde bu cafe hakikaten çok ucuz. temiz ve nezih bir yer. toplantı için çok uygun bir yer , hatta birde projeksiyon makinaları var. burada motorsiklet videoları seyredilebilinir.
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)mekan cok guseldi ayrıca mekan sahibide bir harley sahibi:D ve aletin sesi gerçekten mükkemel :D ve ilerde ps3 falan koyup geliştirecfekmiş :D bence güsel yer
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)bu gune kadar her toplantıya geldım ozzı abım affert cok onemlı bır ısım cıktı ısle ılgılı cok ozur dılıyorum ıns bırdaha olmaz:( :(
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)çok güzel ve keyifli bir akşamdı gelebilen gelemeyen tüm dostlara teşekkürler![]()
biraz sonra fiyat listesini hazırlayıp koyacağım arkadaşlar![]()
mekana ne zaman giderseniz gidin regal sitesinden geldiğinizi söylediğinizde indirimli fiyatlar uygulanacak bilginize![]()
ayrıca mekanda deli çerkes abimiz bize konser vercek şimdiden duyurulur![]()
ayrıca projeksiyon makinasına Play Station 3 makinasını ve DVD bağlamasını bilen bir arkadaş varsa çok makbule geçer dev ekranda filmler klipler ve oyun oynayabileceğiz :mrgreen:
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
caponord
Samsun
B Rh (+)bir insana alçı bu kadarmı yakışır yavvv.....tu tu tuuuuu..değmesin.....
şimdi bu mekan havaalanına yakınmı onu sölleyin bakiim.....yine bi ayar çekebilirim yakın zamanda...![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)süper bi akşam daha gecirdik ...
Mekan cok güzel tabi sahibide oyle ... bi dinleseniz koparsınız ...
tim ramazandan sonra cüneyte dedim içelim ... gümrükten cıkarttığım viskileri patlatırız diyo :P
gelen gelemeyen tüm arkadaşlar ağagına yüreğine sağlık...
yakın okan abi ...hemde baya yakın ...
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Şirketimizin organizasyonu bittikten sonra biraz geçte olsa saat 22:30 gibi ordaydım
mekan güzel devamlı takılınabilecek çok kalabalık olmayan sıcak bir ortam
Hava alanınada yakın modum sen gel yeterki uzaklarıda yakınlaştırırız
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
okan Nickli Üyeden Alıntı
Olmazsa Okan bu kolu iyice iyileşsin , diğer kolunu , bacağını kırarız. Ozzy'i alçı manyaa yaparız.bırakın imzayı herkezin kısa özgeçmişini bile yazabileceği kadar çok alçı yapmasını sağlarız![]()
( bu aralar çok sadist gördüm kendimi )
Bu arada Alperim konser veririm demedim . Söyleyecek varsa , müziğin tarzıda konsepti bozmayacaksa çalarım dedim. Benim asıl niyet Yunus Emre ' ye söyletmek. malum konservauar sınavlarına hazırlanıyor. kalabalık korkusunu yensin. ancak ceza aldığı için kolay kolay Bakırköye gelmez gibi duruyor. Olmazsa İnci hocamıza söyletir , görüntüleri You tube'a veriririz haaa şantajı ile dolma isteriz.. ( yeri gelmişken ben kötü müzisyenim arkadaşlar. kulağım kafkas müziklerine alışkın, org çalarken ikide bir şasırırım. en iyisi iyice alışana kadar bu şantaj olayını erteleyeyim.![]()
)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)