Evet arkadaşlar akşam kadroyu eksiksiz olarak bekliyorusss. Gelmemek mazereti geçersizdir, duyrulur...
20,15 gibi sahada olmaya çalışalım ki sıkıntı olmasın.
Romiyoooo antrenmana devam kardeşim :P :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbulEvet arkadaşlar akşam kadroyu eksiksiz olarak bekliyorusss. Gelmemek mazereti geçersizdir, duyrulur...
20,15 gibi sahada olmaya çalışalım ki sıkıntı olmasın.
Romiyoooo antrenmana devam kardeşim :P :P
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)hele bi gelmesinler![]()
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Bir an nasıl olduysa maç 20.00'da diye kalmış aklımda. Sabahtan beri hesap yapıyorum kafamdan... 19.50 gibi yetişmenin yollarını arıyorum (: Allah'tan baktım tekrar buraya... oh be.iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada liste 13 kişi olmuş ):
Hani 6'şalık olacaktı bu sefer?..
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
BEN DE GELİYOM YAW !
Ama oynamam ! Yani oynayamam , çok istiyosanız , menajerimle görüşün !
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Altışarlık olacak zaten göbeklileri sokmıcam ben kapıda nöbet tutucam maç bitene kadarinfinitedreams Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Ya fazla adam göz çıkarmaz!!! 13 olalım 15 olalım farketmez! Orda denkleşiriz bi şekilde!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yaw su meydan mukarebesini yine göremiycem...çer çöp atamıycam rahatca sövemiycem..bağırıp çağıramıycam ..nedenmi o saatler ankara yolunda olucam...pt. dönüşşşş.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yaw bu sefer seyirci yokmu maçı erkene aldık çıkışta tur var çay var kokoreç var
Raptorriderslar uyanın
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)listeye adımızı bile yazmamışsın ne diye gelelim ALLA ALLA
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
E-250
İstanbul
0 Rh (+)TEPKİ Ainci Nickli Üyeden Alıntı
Ne yani... sen gelmiyor musun hocam. Sil, sil, sil... beni de silin (:
TEPKİ B
Ne yani... motoruna kavuştun, bizi bıraktın hemen di mi? Kimbilir nereleri gezecen bu akşam (:
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)