Nihat"çığım; listeye beni siz yazmamışsınız davetsiz yere nasıl geleyim :P :P
bak ben şu anda evdeyim gezmiyorum beni asıl siz bıraktınız ühühühühühühühü :( [smilie=redcolorz3_pdt_05.gif]
maç yapacaksınız ,çay içeceksiniz,kokoreç yiyeceksiniz...![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Nihat"çığım; listeye beni siz yazmamışsınız davetsiz yere nasıl geleyim :P :P
bak ben şu anda evdeyim gezmiyorum beni asıl siz bıraktınız ühühühühühühühü :( [smilie=redcolorz3_pdt_05.gif]
maç yapacaksınız ,çay içeceksiniz,kokoreç yiyeceksiniz...![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Siz böle yazınca gelçeksiniz diye bidaha aramadık hocam bilsem arardım valla listeye sadece maçta oynayacakların adını yazdım kadro belli olsun diye seyirciler için birdahaki sefere muhakkak bir liste yapçaminci Nickli Üyeden Alıntı
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)29-19 Selçuk İsmail Bülent Murat Admin ve Nihat tan oluşan kadro Mehmet Burhan Cüneyt Serhat Yasin ve Sançezz den oluşan kadroyu yendi
Taraftarlar Gülçin Şemsi Suna İclal Müjgan Speedy İlker ve ben iyibir maç seyrettik
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Toplam gol sayısı düşüyor! Bikaç aya kalmaz insanların oynadığı futbol oyununda alınan skorlara yakın bişeyler alırız!!![]()
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Bu takım düzeni ile malesef çekişmeli maçlar oynayamacağız gibime geliyor. Ayrıca saat 22:00e çekebilirsek maç daha rahat bir mide ile oynanır kanısındayım ki ilk yarım saat midemin yanmasından ancak 1 gol atabildim :(
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)cüneyt kardes takım düzeni zamanla oturur daha 2 hafta hem ben cok iyi oynadım ondan yenildiniz. [smilie=redcolorz3_pdt_10.gif]
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Resimleri atında görelim şu skoru :P
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
YOK
İstanbul
0 Rh (+)valla ben akşam sahada koşan görmedim hepiniz yürüyerek oynadınız.komik ve keyifliydi. Gerçi o sahada anca yürünerek oynanır ama neyse
evet resimleri görelim dehşet resimler var sipidinin makinadaanladın sen sipidiii at siteyede herkez görsün
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)admın meydan bos salla benım gıbı bı adamdan futboldan bı haber sancezz den 3 gol yedınız oturup aglayın :P :P :P :P :P :P :Paidikurt Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)