| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
Aydın
B Rh (+)
CELİL (15.May.2021), korucuoglusemih (15.May.2021), Mehmet A. (15.May.2021), mehmetonay34 (15.May.2021), Zafer (15.May.2021) Bunu beğendi.
dd150e-2
İstanbul-Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (+)
CELİL (15.May.2021), erkopaşa (15.May.2021), korucuoglusemih (15.May.2021), Mehmet A. (17.May.2021), newmoon06tr (15.May.2021), Zafer (15.May.2021) Bunu beğendi.
yok
Aydın
B Rh (+)Alacağım motorun ilan açıklaması bu. Fotoğraflarda da ilgilenilmiş bakılmış bir motor olarak gözküyor zaten. Tereddüt ettiğim noktalardan bi taneside takasa gireceğim motor 80cc lik. Doğru mu yapıyorum diye sizlere sormak istedim. Sizinde ilginiz çok güzel ve memnun edici. Teşekkür ederim. Bu arada motor fiyatı 13.950 yazmış. Benim motor artı 4000 istedi ama ben 3000 teklif ettim. Gel bak araç başında yapalım pazarlığı dedi. Sizce mantıklı bir takas olur mu?
Motorum çok temiz ve bakımlıdır. Zinciri yeni değişti elektrik tesisatı toparlandı. Kablolar cok dağınık olduğu için. Led far vardır. Benden önceki sahibi şeritlerin üzerine altın rengi sticker yapıştırmıştı. Kötü durmuyordu ama ben onları söküp yerine boya yaptırmayı tercih ettim. Önceki fotoğrafıda ekledim. Motor düşük Cc olmasına rağmen seri bir motor. Çok çok az yakıyor. Ben motoru hergun işe git gel için kullanıyorum çok uzak mesafe değil ama en son 1 ay önce depoyu doldurmuştum. Sesi inanılmaz güzel. Yanından geçtiğim herkes mütemadiyen kafasını çevirip bakıyor. Bunu samimi olarak söylüyorum. Beraber turlayip deneyedebiliriz. Araçla Tek mola ile Kuşadasindan Muğla Dalyan'a gitmisligim vardir. yolda ne bir şişme ne bogulma ne de yorulma olmadı. Keza geri dönüştede ayni şekilde. Satma amacım Scooter almak. Çalıştığım için daha pratik olacaktir diye düşünüyorum. Scooter ile takasa açığım. Pazarlık çok azdır. Aracı gördüğünüzde karar verirsiniz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CELİL (15.May.2021), korucuoglusemih (15.May.2021), Mehmet A. (17.May.2021), Zafer (15.May.2021) Bunu beğendi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)