Gelelim günün özetine.

Aslında konunuz resmi gezi başlığı değil de gayri resmi gezi başlığında olması gerekiyordu. Çünkü bir kaç boştaki kafadar buluştuk denebilir. Böyle açmış bulunduk. Böyle de kaldı.

Malumunuz üzere ben motoru yeni aldım ve bütün aksiyonlu sürüş tekniklerim sıfırlandı. Hala motora alışamadım. Neyse bunlara istinaden gezide gidişte en arkadan gittim. Ne virajları dönebildim, ne hız ayarlayabildim abiler idare ettiler sağ olsunlar. Konu benim motor olmadığından geziye devam edelim.

4 kişi Oran'da buluştuk. Benzinleri aldık, lastik havalarını kontrol ettik durmadık erkan abiyi almaya yola çıktık. Burada interkomları bağlamadık.

Erkan abiyi alıp yusuf hariç interkomları bağladık. Aslında buluştuğumuz yerde market var genelde ordan alışveriş yapar yola çıkardık amaaaaa yiyecekler erkan abi ve ali abiden (erdem abinin okuldan arkadaşından (burdaki nüansı anlamak için geziye katılmış olmak gerekirdi)) geldiği için selamlaşıp duracağımız yeri kararlaştırıp yola çıktık.

Yolda bir petrolda durup kahvelerimizi aldık. Genelimiz tok olunca sadece kahve içip biraz muhabbet edip, beniö motorla birer siftah yapıldıktan sonra yine yola çıktık. Aslında planda yolda bir de TŞOF ta durmak vardı es geçtik.

Hani rüzgara karşı sürmek varya işte tam bunu yaparak (ne rüzgar vardı sabah sabah). Tabi interkomları durduğumuz petrolde bağladık. Biraz haşırtılı olsa da türkülü şarkılı muhabbetli bir şekilde durmadan Tuzgölü ne kadar devam ettik.
Açıkçası tesisi hiç sevmedim böyle bir şey olmazki içeri giriş alışveriş merkezinden geçerek, tuza bassan para, işesen para nerdeyse foto çekerken foto paralı diyecekler haa içeri girerken tanıtım için elimize tuz döktüler. Yağlı gibi bir hisle yıkasakta öylece kalakaldık

İçerde fotomuzu çekindik, tuza basmasakta etrafı gözledik, ali abi dronla bizi deveran ettirdi. Tabi yapılan muhabbetler cabası biz içerdeyken yalnız motorlarla foto çekinenler mi ararsın, dronu görüp kendi etrafında dönenler mi dersin. Güzeldi güzeldi

Buradan çıktık. Tabi öğlen oldu acıktık geldi böreklere kurabiyelere dönüş yolumda uygun bir tesis ararken yine en son TŞOF tesisine saptık. Yedik içtik aç karnızımı doyurduk (ablaların ellerine sağlık) yine muhabbetler muhabbetler. Özlemişiz
Motorcuyuz diye illa motor muhabbeti yapacak değiliz ya güreşten taekwondoya, liseden üniversiteye, ilk arabadan ilk kazaya kadar neler neler

Buradan çıkışta abiler öne bir acemi olan beni geçirerek büyük bir cesaret örneği sergilediler. Yol uzun olduğu için yine benzin molalarıyla evlerimizin yolunu tuttuk.

Katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Katılamayanlar da şanslarına küssün sarılamadık ama muhabbete doyduk

Aynı fotoları tekrar atabilirim, hem toplanmış olur

İmza:
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...