Harika olmuş. Bunun bir de vites göstergesi için bir benzeri vardı. O da çok işe yarıyor bence. Her iki sistem de kurulabilir.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Harika olmuş. Bunun bir de vites göstergesi için bir benzeri vardı. O da çok işe yarıyor bence. Her iki sistem de kurulabilir.
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bulentbc (26.May.2021), CELİL (26.May.2021), Mehmet A. (26.May.2021), rr250e9kırmızı (26.May.2021) Bunu beğendi.
Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Abi vitesle ilgili gösterge çok randımanlı değildi sanki ya da aramızda öğle mi konuşmuştuk hatırlayamadım
Bu termometre için geçen yıllarda bi aparat daha vardı onu konuşmuştuk aramızda. Müşüre falan değilde doğrudan su hortumunu kesip ek yaparak takılıyor. Çinden getirtsek mi mıhabbetiyle arada kalmıştı. Hazır sistemdi sadece hortumu kes ekle bir de kontaktan elektrik ver tamamdır
Tabu bunun ayrıntısını görürsek belki bu daha iyidir![]()
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-
regal raptor daytona 250
antalya
A Rh (+)Detay aslinda şoyle yaptim.eski arizali fan musurunun icini bosalttim sari bakir yerleri kaldi sonra bu gostergenin kucuk minik isi probunu fan musurunun icine daysonla yapistirdim fan musuru bakir oldugu icin sicaklik aktarimi cok iyi sonra gostergenin cikis kontagindan fanin kendisini calistirdim.fan calisma setinide kafama gore ayarlayip calistirdim.aksam karanlikta hem guzel oluyor gorselide.bence cok guzel oldu ya.arada bir gozun kayiyor gostergeye him 60 derece olmus artiyor mu ne falan filan iste
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu rr250e9kırmızı tarafından (27.May.2021 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)