Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 33 arasi kadar sonuc gösteriliyor

erkopaşa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan dülger
    Öğretmen
     VFR 800X Crossrunner
     Ankara
    Beğenmiş
    14,387
    Beğenilmiş
    5,243
    ... heyhaat ve de oysa. Eray araziye uyum sağlamış ve ortadan kaybolmuştu. O gün bugün Erayı gören olmadı.
    Akşam karanlığı ormana çöktükçe kamp ateşlerinin kızılımsı turuncusu , etrafında toplanan motorcusu ve motorcunun yüreğindeki çocuksu coşkusu anlatılmaz yaşanırdı.
    Doğada yenen yemeğin tadı damaklardan henüz silinmeden, odun ateşinde fokurdayan kahvelerin kokusu sarmıştı ortamı.
    İşte tam o anda Erkan hoca ağaçların arasında bir karaltnın hareket ettiğini farketti ve kulak kesildi.... [erkan hocama meydan okuyorum]
    …..............

Tam o anda bir silüet gördüm ağaçların arasında, ayın şavkı vuruyordu titreyen kamp ateşinin etrafındaki motorculara.

Ve ağaçların arasındaki o silüet inlemeye başladı evet evet nağmeler, notalar dökülüyordu ince ince, sessiz sessizdi önce ve artıyor yükseliyordu ağır ağır gecenin karanlığını delercesine.

Artık güzel sözlere bir saz eşlik etmeye başladı ve vuruyordu tellere ince parmaklarıyla, gece akıyor herkes susmuş dinliyor hayaller kuruyordu raptorlar sıcak çaylarını yudumlarken.

Heyhat ne güzel de çalıyor söylüyordu şarkıları sazıyla ve diyordu ki "uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece".....

Resul D. ye selam olsun, meydan okunmuştur.....

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (22.Şubat.2025), Kediens (23.Şubat.2025), Mehmet A. (28.Şubat.2025), Raci06 (23.Şubat.2025), Resul.D (23.Şubat.2025), ugurrrcann (22.Şubat.2025) Bunu beğendi.
    İyiliğin karşılığı iyilikten başka nedir ki!....(Rahman 60)

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    6,818
    Beğenilmiş
    1,051
    Alıntı erkopaşa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ... heyhaat ve de oysa. Eray araziye uyum sağlamış ve ortadan kaybolmuştu. O gün bugün Erayı gören olmadı.
    Akşam karanlığı ormana çöktükçe kamp ateşlerinin kızılımsı turuncusu , etrafında toplanan motorcusu ve motorcunun yüreğindeki çocuksu coşkusu anlatılmaz yaşanırdı.
    Doğada yenen yemeğin tadı damaklardan henüz silinmeden, odun ateşinde fokurdayan kahvelerin kokusu sarmıştı ortamı.
    İşte tam o anda Erkan hoca ağaçların arasında bir karaltnın hareket ettiğini farketti ve kulak kesildi.... [erkan hocama meydan okuyorum]
    …..............

Tam o anda bir silüet gördüm ağaçların arasında, ayın şavkı vuruyordu titreyen kamp ateşinin etrafındaki motorculara.

Ve ağaçların arasındaki o silüet inlemeye başladı evet evet nağmeler, notalar dökülüyordu ince ince, sessiz sessizdi önce ve artıyor yükseliyordu ağır ağır gecenin karanlığını delercesine.

Artık güzel sözlere bir saz eşlik etmeye başladı ve vuruyordu tellere ince parmaklarıyla, gece akıyor herkes susmuş dinliyor hayaller kuruyordu raptorlar sıcak çaylarını yudumlarken.

Heyhat ne güzel de çalıyor söylüyordu şarkıları sazıyla ve diyordu ki "uzun ince bir yoldayım gidiyorum gündüz gece".....

Resul D. ye selam olsun, meydan okunmuştur.....

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Meydan okumanı aldım abi Ankara'ya geçtiğimde güzel bir şiir yazacağım
    CELİL (23.Şubat.2025), erkopaşa (27.Şubat.2025), Kediens (23.Şubat.2025), Mehmet A. (28.Şubat.2025), newmoon06tr (24.Şubat.2025), Raci06 (23.Şubat.2025) Bunu beğendi.

Resul.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

.
    M.T.K
     Keeway land cruiser
     Ankara
    Beğenmiş
    6,818
    Beğenilmiş
    1,051
    Bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece nağmeleri yırti verdi gecenin sessiligini adeta ağaçların son baharda dökülen yaprak sesleri gibi,hayellere daldı kimisi huzunler sardı etrafı bu son faslidir ömrümüzün nasıl olsa geçecek dedi Mehmet Altun şimdi sen devam et
    CELİL (27.Şubat.2025), erkopaşa (27.Şubat.2025), Mehmet A. (28.Şubat.2025), Mkarakas (27.Şubat.2025), newmoon06tr (28.Şubat.2025), Raci06 (28.Şubat.2025), Rastafaray06 (27.Şubat.2025) Bunu beğendi.

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)