Biraz once dolmus beklerken Batman'in islek caddelerinden birinde onunden spor bir motosiklet gecti on tekeri kaldirarak. Hizi dusuk sayilirdi baktim onundeki arabayi solladi tekeri indirip. "Bu yakinda kesin kaza yapar" dedim, yuzumu dondugumde baska yere iki saniye sonra patirti koptu. Hemen ondeki dolmusa carpmis, sukur hizi en fazla 30-40'di.
Kosup yanina gittim, dizler soyulmus pantalon yirtilinca, ama ellerindeki soyulmalar cok daha kotuydu. Cocugun basina usustu herkes, ben motoru kaldirip kontagi kapattim. Arada Kurtce olarak cocuga ehliyet sordular, yok dedi. Tabi yardimlasmayla cocuk ambulans cagirmamiza ragmen bir dakika icinde yok oldu herkesin yardimiyla polis gelirse diye.
Neyse sukur cok seyi yok ama ozellikle buraya yazmamin bir sebebi var. Cogu uyemiz gayet tecrubeli ancak gorece yeni arkadaslar veya forum uyesi olmadan buralari okuyanlar LUTFEN koruyucu ekipmanlari takin. Cocuktaki kask hayatini kurtarmis olabilir, ama eldivenleri kaleci eldiveni tarzi bir seydi ve inanin o soylulmus eldeki goruntu hic hos degildi. Hizi tahminim 30 civari olmasina ragmen boyle olduysa daha yuksek hizlari dusunmek dahi istemiyorum.
Sent from my Galaxy J6+ using Tapatalk

DD250 E-10 Spyder
Ankara
0 Rh (-)