Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
ya deli kardeşim kelde lafmı resmen dazlak ya heh heh heeee canım benim kizmadın demi...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)Deli çerkes Nickli Üyeden Alıntı
ya deli kardeşim kelde lafmı resmen dazlak ya heh heh heeee canım benim kizmadın demi...
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)walla komutanım ellerine sağlık az once gordum inci hocanın motorunu. çok gusel olmuş hele o sisler var ya ortalıgı gunduz gibi yapıoo yaw kör eder onlar adamı:D. güle güle kullan hocam
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ıncı hocam cok sevındım sıtemızın gulu olmussunuz yok oyle herzaman sızı artcı koltugunda gormek yakısmıyorda zaten eee komutanımıza dıyecek yok ne guzel bır davranıs ne guzel bır ınsan ellerıne saglık :D :D :D :D
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Yok komutanım kızmadım , zaten benim başım kel mi demedim ( Zaten herşey ortada ) biz derken gruptan bahsediyordum. biri yandan çarklı ile yapılmış kahve içer grup bakar , kıyamet ondan kopar.
Hakikaten sislere uzunlar verilmiş , geçici körlük yapacak kadar güçlü olmuş.ama iyide olmuş.
(kahve olayında israrcıyım hocam hele bir kahve gelmesin , sissy barınıza köpek bağlamazsam![]()
bana deli çerkes demesinler. hele hele dolma'nın üstünede Türk kahvesi ne kadar güzel gider )
Hocam gerçekten sevindim ...
Komutanım , sizin de elinize sağlık...
Sorunsuz , kazasız belasız sürüşler dilerim...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Motor sanki değişmiş, klasik opel rekort gibi gözüktü gözüme, birde ön cam takılırsa harleylerin böyle küçük modelleri de varmış derler. Soranlara da he var Yaşar Baba üretiyo, Bursa malı değil TSK tasarımı.
Eline emeğine sağlık Yaşar Baba, ayrıca yardımcı olan askerlere de hayırlı teskereler diyeyim.
EskişehirGözün aydın Hocam. Pek yakışıklı olmuş harbiden.
Yaşar Baba, sana da bravo, du bi telefon edeyim de tebrik edeyim seni.. Kazasız belasız inş.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Dün akşam motoru gördüm çok şık olmuş hele o sisler acayip yanıyo ama devamlı yanma durumunda akü sorunu yapar gibi duruyo feleket yanıyo çünkü
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)bizim büsüjlet olmuş custom yaw ...
o nasıl bi siz farıdır kamyonda yok ...
korumalar falan süper 10 numara 5 yıldız walla ...
inci ablam allah kaza bela vermesin ...
dün bıhhhh diye uzaman yok mu bide ...
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)valla güzel olmus İnci hocam yaşar Komutanında eline sağlık valla, allah kaza göstermesin,
Komutanım ben de gönderiyorum motoru adres neydi :mrgreen:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)