slm arkadaşlar ben ismet regal imi alalı 4 5 ay oldu ama aranıza katılmam bu güne kısmetmiş.yeaks arkadaşım sayesinde siteyede üye oldum. bundan sonra beraberiz umarım allah tan bi mani olmadığı sürece..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbulslm arkadaşlar ben ismet regal imi alalı 4 5 ay oldu ama aranıza katılmam bu güne kısmetmiş.yeaks arkadaşım sayesinde siteyede üye oldum. bundan sonra beraberiz umarım allah tan bi mani olmadığı sürece..
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)HOŞGELDİN KARDEŞİM ARAMIZA KALICI VE KATILIMCI OLMAN DİLEĞİ İLE
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
İstanbuldileğiniz için teşekkür ediyorum ...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin arkadaşım allah kaza bela vermesin bu arada bi rica avatarındaki şehir bölümünü şehir yaparsan seviniriz
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)ooooo ismet abim sonunda olmuş üye hayırlı olsun abim (:
Yunus Emre
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)hayırlı olsun abı sızı aramızda gormek bızı mutlu ettı :D
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Regalci1903, hoşgeldin aramıza...
yol yapalım yol
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)hoş gelmişsiniz aramıza
yeaks ada teşekkür edelim sizin gibi bir kişiyi sitemize getirmiş
allah tekerine taş değirmesin
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)sağol kino baba ben ismet abimi bizim oralarda dolaşırken çok görüyodum regaliyle ben ismet abiden sonra aldım regalimi öle gidip gelmeye başladım ismet abinin yanına bigün verdim sitenin adresini üye oldu işte![]()
Yunus Emre
İstanbulherkese çok içtenlikle teşekkür ediyorum aranızda olmak güzel buluşmalarda görüşmek üzere ...herkese kazasız günler diliyorum....
BİLİNDİK Bİ MARKAYIMI TERCİH EDERSİNİZ YOKSA REGAL İ Mİ
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)