Yeni bir sayfa açalım sevgili dostlar, yeni hayaller, yeni yeni arkadaşlar ve yine yeni rotalar...
Antalya motorcu dostu şehir, Raptorriders ile daha güzel...
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yeni bir sayfa açalım sevgili dostlar, yeni hayaller, yeni yeni arkadaşlar ve yine yeni rotalar...
Antalya motorcu dostu şehir, Raptorriders ile daha güzel...
Konu erkopaşa tarafından (10.Mayıs.2022 Saat 22:46 ) değiştirilmiştir.
Zalime sessizlik, zulme ortak olmaktır...
1. erkopaşa (Erkan Dülger) Manavgat
2. Enes Çalışır Antalya/Merkez
3. Bülent Büyükçıngıl / Alanya
4. B. Cihan CAMGÖZ / Finike
5.
6.
7.
8.
9.
10.
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar sevgili dostlar, mesafeler sebebiyle düzenli buluşma ve sürüş şimdilik yapamıyoruz bu nedenle bazı fırsatları değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum. Manavgat festivali daha açıklanmadı ancak 24-25-26 Haziran'da Burdur Bucak 2. Motosiklet şenliği var. 3-4 kişi de olsak bu fırsatı kaçırmayalım diyorum.
Belki Antalya dışından da katılım olur Ankara öncesi az biraz hasret gidermiş oluruz.
Ne dersiniz?
Antalya Antalya haydi kalk ayağa
Yapalım bir etkinlik, bir aydan fazla süre var deme göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman...
Bucak Burdur şenliği benim gececiliklere denk geliyor Erkan Abi. İzin alıp gelmeye niyetim var fakat söz vermek için erken. Tarih yaklaşınca netleştirir söylerim abi size.
Hadi antalya, sadece antalya değil diğer şehirlerden gitmek isteyenlerde gayretlensin. Henüz hiçbir festivale davet çıkmamışken değerlendirin.*
*Yürü be Kral
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-
Benim yaz sezonunda tek atımlık bir kurşunum var, onun içinde Manavgat Festivalini bekliyorum ben ançak bir kere izin alabılırım, ikinçısı sıkıntı olur ama Erkan Hocam gidelim dersen ben varım ikimiz bile gidebiliriz bir gece konaklamalı, ya kamp yada başka bir alternatif.
şu saatte kadar Manavgat festivalinden tik yoksa bence artik olmaz gibi geliyor bana.
“Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)