Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

bulentbc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bülent BÜYÜKÇINGIL
    Turizm
     Harley Davidson Seventy Two XL 1200V
     Antalya/Alanya
    Beğenmiş
    7,231
    Beğenilmiş
    957
    Günün özeti; Sabah Tahir Hocam ile buluşup Gazipaşa'ya yola koyulduk yolda benzin ve çay molası verip ilk durak olan Delikli denize yola koyulduk ana yoldan ayrılıp köylerden geçerek deniz kenarında olan Antiochia ad cargum ulaşmak üzeri çakıllı ve bozuk bir iniş yoluna koyulduk ben bir ara yol kenarında durup son iniş yokuşu çok bozuk olduğundan yürüyerek devam edelim dedim ama Tahir Hocam gideriz motorlar ile az kaldı dedi ve benim önünden geçerek yavaş bir şekilde inişe başladı, bende yapılmayacak bir hatta yaptım ve tokuş aşağı yolda yolu kapatmamak adına yol kenarında tam dönüş virajinda bir üstü naylon ile örtülü bir toprak yığınına on tekeri dayadım ve yol yokuş aşağı cakilli olduğu için motoru geriye çekip çıkmam güneş altında neredeyse 20 dk. sürdü telefon ile Tahiri yardım için aramaya çalıştım ama telefon çekmiyor, nasıl olduysa bir şekil on fireni sıka sıka ve derin çakıllar arasından bir şekil motoru çıkarttım, Tahir Hocam orada bulduğu köylüler muhabbete dallarak beni görünce oradan nasıl çıktın dedi bende bozuntuya vermedim yetenek meselesi dedim son inişi tabiki yürüyerek indik delikli denize yolun yarısında Anahtarı motorun üstünde unutuğum aklıma geldi geri dönüp Anahtarı alıp aynı yolu bir daha gittim. Sonra halen kazıları "Nebraska Üniversitesi " tarafından devam eden Antik şehiri gezip keşfettik, Adamlar Amerikan gelip turkiyede kazıları yapıyorlar bizim Arkeolog lar boş boş müzelerde pinekliyorlar hersey tabiki bütçe meselesi. Sonra yakınlarda olan Yalancı Dünya magrasini gezdik. Gazipaşa'da yemeğimizi yedik ve dönüş yoluna koyulduk dönüş yolun eski gazipasa-alanya yolunu kullanıp deniz kenarında bulunan Aytap harabelerine bir selam çaktık ve sahil boyu sürüş yapıp evlerimize vardık. Güzel bir gün idi kral koyu ve Antik kent gerçekten çok güzel ve görülmesi gerekiyor, yalan dünya mağarası 450 m uzunluğunda oldukça etkileyici önünüzdeki, 10 gün boyu paso yağmur gözüküyor perşembe itibari ile bizde yağmur öncesini değerlendirelim dedik, çok da güzel oldu.

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (16.November.2022), erkopaşa (16.November.2022), Mehmet A. (16.November.2022), Raci06 (18.November.2022) Bunu beğendi.
    Konu bulentbc tarafından (16.November.2022 Saat 15:36 ) değiştirilmiştir.
    “Rüyaların yapıldığı maddeden yapılmayız biz ve uykuyla çevrilidir küçücük hayatlarımız.”

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)